І Богові, і кесарю не виходить: Зеленський звільнив заступника Єрмака, який прислуговує в Києво-Печерській Лаврі

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника керівника Офісу президента "згідно з поданою ним заявою". Про це повідомляє офіційна онлайт платформа ОП.

До призначення на посаду заступника керівника Офісу Трофімов працював виконавчим продюсером у студії “95 квартал”.

Серед іншого відомо, що він є активним парафіянином Києво-Печерської Лаври і навіть прислуговував предстоятелю УПЦ Московського патріархату, митрополиту Онуфрію.

Пан Трофімов неодноразово хизувався такими відео в мережі. Останнє викладене керуючим справами УПЦ МП митрополитом Антонієм 18 жовтня.

Сам Трофімов каже, що не вважає це за щось погане, оскільки виступає за невтручання держави у церковні справи.

Проте в Ютюбі «гуляє» багато відеоматеріалу, на якому п.Трофімов обіцяє представникам УПЦ МЦ розібратися з переходами парафій під крило автокефальної ПЦУ.

Дехто висловлюється про те, що тимчасовий перехід і перереєстрація громад державними органами у певній мірі спричинена зацікавленістю у цьому питанні пана Трофімова. Хоча він особисто такі звинувачення відкидає.

У Офісі Президента  сферою відповідальності Сергія Трофімова була регіональна політика та комунікація з керівниками місцевих державних адміністрацій.

Подейкують, що не зовсім вдалий для пропрезидентської партії результат на останніх виборах у місцеві ради й спричинив відставку Трофімова.

Хоча він залишається позаштатним радником Президента. А, отже, вплив його буде той самий.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.