Графік відключення світла на Новий рік 2023 по областях 31 грудня — 1 січня: де зустрінуть Кролика при свічках

Новий рік – це казкове свято, точніше, ніч, яка щороку повертає дорослих у світ магії, яка дарує незабутні емоції та настрій. Але цього року українці не надто готові до свята. Тому що основне питання новорічної ночі – чи буде світло 31 грудня та 1 січня 2023 року.

Зараз українці у різних областях України живуть не в найкращих умовах, оскільки у кожному домі світло є лише кілька годин на добу, а дехто взагалі його не бачить – це величезна проблема. Оскільки люди втратили змогу нормально працювати, їсти, готувати, робити власні справи, тобто, живуть у повному дискомфорті. А також доводиться жити у холоді, адже домівки навіть не встигають прогріватися.

Графіки відключення світла на Новий рік
Графіки відключення світла на Новий рік

Нещодавно стало відомо, що ДТЄК дуже сильно порушують всі прописані законодавством правила про відключення світла, тобто не відповідають навіть стабілізаційним графікам. Тому, у людей постає питання, як будуть діяти графіки відключення електроенергії у новорічні дні, а точніше, чи буде світло взагалі?

Київ та Київська область

Як діятимуть графіки відключення світла на Новий рік

Жителям столиці та області не обіцяють наявність світла 31 грудня та 1 січня, оскільки ситуація з електропостачанням в столиці та її околицях прирівнюється до прифронтових міст – тобто дуже критична. Тож, якщо на лівому березі Дніпра ситуація вже покращується після обстрілів 19-го грудня, то на правому березі ситуація ще не райдужна.

Тому, говорити про будь-які графіки у новорічні свята – говорити зарано і навряд чи вони взагалі будуть. Тому міське керівництво закликає жителів об’єднуватися у компанії з друзями. А ще краще там, де є генератор, щоб зустріти Новий рік при світлі та у гарному настрої.

Які графіки відключення світла будуть на Новий рік 2023

Така ж ситуація очікується у Харківській, Донецькій, Одеській, Черкаській, Запорізькій та інших областях України.

Львів та Львівська область

Які графіки відключення світла будуть діяти на Новий рік

А ось Львову та області пощастить, оскільки там діють стабілізаційні графіки, оскільки ніяких пошкоджень за останній час не було. Тож львів’яни зможуть зустріти Новий рік зі світлом, але не всі.

Світло у будинках буде у першої групи відключення. У цих будинках світло увімкнуть 31 грудня о 21:00 та не вимикатимуть до 1:00 1 січня. Тобто, підготовка до свята буде складною, але сама новорічна ніч пройде повноцінно.

Чи буде світло на Новий рік 2023

Друга група матиме світло 31 грудня з 17:00 до 21:00, а 1 січня – з 1:00 по 5:00 та з 13:00 по 17:00. Трохи краще пройде 31 грудня, а от перший день нового року пройде краще.

Натомість у будинках 3 групи відключень 31 грудня буде світло з 13:00 по 17:00, а 1 січня – з 9:00 по 13:00. Тож, третій групі пощастило не дуже, оскільки їм доведеться зустрічати Кота і Кролика при свічках.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.