Ніяка вона не Квіткова: ось яке прізвище переможниця “Холостяка-9” змінила багато років тому в паспорті

Відомо, що багато українських зірок мають не справжні імена та прізвище, а беруть псевдоніми, щоб краще запам'ятатися публіці. Переможниця "Холостяка-9" Даша по паспорту теж ніяка не Квіткова.

Свою популярність, шанувальників та кількість підписників в Instagram здобула завдяки участі в шоу про кохання “Холостяк-9”. Всі раділи за зіркове подружжя, адже вони стали одними з небагатьох, кому вдалося побудувати стосунки після проєкту.

Даша Квіткова

Проте щасливе любовна історія, на жаль, закінчилася. Даша Квіткова та Микита Добринін в січні 2023 року заявили, що розлучаються. Це було спільне рішення, проте першою розмову почала саме Даша. У пари є син Лев, який з’явився на світ у 2021 році.

Які прізвище має Даша Квіткова по паспорту?

Народилася дівчина 9 липня 1998 року. Справжнє прізвище Даші ніяка не Квіткова, а Матюніна. Вона відверто зізналася, що соромилася свого походження і ніяк його не сприймала, а тому вирішила придумати псевдонім “Квіткова”.

Проте у 2020 році Даша вийшла заміж за Микиту Добриніна та взяла його прізвище “Вакулович”, адже справжнє ім’я її колишнього чоловіка Влад Вакулович.

Даша Квіткова та Микита Добринін

У 2019 році взяла участь в проєкті на СТБ “Холостяк-9”. Спочатку Даша здалася Микиті нещирою у своїх почуттях, словах, діях. Але вирішив дати їй шанс та залишити в шоу і не помилився. Дівчина змогла довести, що мала справжню та сильну любов до холостяка, а тому у фіналі Добринін зробив вибір на її користь.

Зараз Даша Квіткова активно веде свій блог в Instagram, подорожує, виховує сина та ділиться красивими світлинами зі свого життя.

Схожі статті

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?