У прокат виходить дуже жіночий фільм: він здатний здивувати

Мета документального фільму - висвітлити внутрішню силу жінок і їхню здатність змінювати світ, незважаючи на всі труднощі

Незабаром, 8 жовтня у прокат виходить документальний фільм під назвою “Жінка”.

В цьому проєкті дали можливість висловитися 2000 різним жінкам з п’ятдесяти країн світу, пише 112.ua.

Під час інтерв’ю вони самі вирішували, про що говорити, орієнтуючись на те, що найбільш важливо особисто для них: роботу, материнство, освіту, фемінізм, або щось надзвичайно інтимне – ставлення до власного тіла, сексуальності. Героїні стрічки діляться спогадами з власного життя – зворушливими, смішними, іноді просто жахливими. Деякі жінки вперше розповідають про щось болюче і глибоке.

Це сотні сповідей різних жінок: лідерок держав, титулованих красунь, водійок автобусів, фермерок з віддалених сіл, матерів дітей-інвалідів, загалом, дуже різних людей. Фільм показує повноцінну картину того, що означає Бути жінкою в нашому світі сьогодні. Мета кінострічки – показати внутрішню силу жінок і їхню здатність змінювати світ навколо, незважаючи на різноманітні труднощі.

Авторами фільму стали французький фотограф, репортер, журналіст, режисер і екоактивіст, засновник і керівник благодійного фонду GoodPlanet Foundation Ян Артюс-Бертран та журналістка і режисерка з українським корінням Анастасія Мікова.

Ідея створення стрічки виникла у авторів у 2012-2014 роках під час зйомок картини “Людина”. Творців фільму надихнули розмови з жінками, які кардинально змінювалися перед камерою, незважаючи на недовірливість і сором’язливість.

 

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.