“Я зіграла його маму зі Стасом Бокланом”: Ольга Сумська згадала про свій досвід в “Кварталі” при Зеленському

Ольга Сумська народна артистка України, яку дуже поважають та люблять у народі за її талант та самовідданість своїй роботі. Сумська вміє підкорити серця своїх поціновувачів раз і назавжди.

Не секрет, що всі відомі люди, а особливо актори та співаки досить часто співпрацюють разом та перевтілюються в різні образи. Тобто, співаки стають акторами та навпаки. Насправді український шоу-бізнес досить тісно переплітає всі його різновиди й зовсім не дивно, що люди в ньому тісно співпрацюють.

Ольга Сумська про Зеленського

Наприклад, нещодавно Ольга Сумська розповіла на одному з інтерв’ю для “Радіо Свобода”, як їй працювалося на одній сцені з паном Зеленським. Річ в тому, що на “Кварталівській” сцені. І Сумській дісталась не проста роль, а роль мами Зеленського з Кривого Рогу.

“Я працювала з Володимиром Олександровичем ще до його президентства. Скажу чесно, це надзвичайно талановита людина, він справжній лідер, завжди у мене було переконання і відчуття, що він переможець” – розповіла Ольга.

Сумська грає маму Зеленського

Також народна артистка пригадала, як разом зі Стасом Бокланом зіграла маму Володимира Зеленського з Кривого Рогу з особливим акцентом, та ще й без репетицій та підготовки. І цим досвідом Сумська пишається, тому що вона впевнена в ньому, але все ж таки переживає за Зеленського. До того ж акторка знає його особисто та бачить, наскільки нині президенту важко опановувати всі події у своїй голові, але він все подолає.

Володимир Зеленський

Ольга бажає пану Володимиру більше терпіння та подолати всі ці складнощі, які випали на його президентський шлях. А також, жінка вважає, що немає нічого особливого у тому, що актор став президентом, бо президент і має вміти гарно грати. Але Зеленський переживає все так, як відчуває, все транслює чесно та щиро.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.