Рейтинг найкращих пар ведучих Нового каналу: Нікітюк і Притула, Горбунов і Єфросиніна, Педан і Фреймут

Новий канал – один із найпопулярніших телеканалів країни. Багато ведучих завдяки шансу роботи в проєктах каналу отримали свою першу популярність, успіх та визнання.

На програмах Нового каналу ми прокидалися зранку, сміялися, дізнавалися корисну інформацію та проводили своє дозвілля. Розглянемо зіркові пари ведучих, які стали улюбленцями мільйонів українців.

Леся Нікітюк і Сергій Притула

Цей зірковий тандем точно не залишив без уваги жодного поціновувача якісних жартів, різноманітного гумору та звичайного легкого спілкування.

Співпраця Лесі Нікітюк та Сергія Притули розпочалася у 2018 році, коли дівчина прийшла працювати ведучою на програму “Хто зверху?”, замінивши Катерину Варнаву.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

Саме у сьомому сезоні шоу глядачі змогли побачити спільну роботу Притули та Нікітюк. Ця пара телеведучих стала однією з найулюбленіших на Новому каналі. Разом вони досягали успіху й робили непогані рейтинги.

Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна

Легендами телеканалу сміливо можна назвати Юрія Горбунова та Машу Єфросиніну. Свою любов серед глядачів змогли завоювати завдяки роботі в ранковому розважальному шоу “Підйом”.

Юрій Горбунов та Маша Єфросиніна

Вони були найпершими ведучими проєкту. Перша трансляція відбулася у 1999 році. Своєю харизмою, вмінню розвесели, спілкуватися зі своєю аудиторію вони довго тримали лідерські позиції серед улюблених пар ведучих.

Олександр Педан і Ольга Фреймут

Тандем цієї пари був не в одному проєкті Нового каналу. Вперше разом Олександра Педана та Ольгу Фреймут глядачі побачили в ранковому шоу “Підйом” у 2008 році, проте працювали не самі. Їх колегою став Сергій Притула.

Олександр Педан та Ольга Фреймут разом з Сергієм Притулою
Олександр Педан та Ольга Фреймут разом з Сергієм Притулою

Це тріо дуже подобалося глядачам. Було все. Легкість та комфорт у спілкуванні, гумор та розваги, цікава й пізнавальна інформація. Наступними телепроєктами були “КабіоЛіто” та “Хто зверху?”, де Олександра Педан взяв роль справедливого пана судді, який вирішував долю, хто переміг у шоу. А ведучими та капітанами команд стали Сергій Притула та Ольга Фреймут.

Схожі статті

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.