Не всидів на двох стільцях одночасно: рахунки Валерія Меладзе в росії заблокували – концертів більше не буде

Валерій Меладзе це той артист, який став популярним в Україні та в росії, його ніколи не сприймали як артиста однієї країни, оскільки він часто виступав і там і там. Та й своя аудиторія у нього була в обох країнах.

Після того, як росія напала на територію України, багато артистів, які працювали на дві країни прийняли позицію нейтралітету. Мотиви були у всіх свої, хтось просто боявся втратити все, що в нього є і чого він досяг, а хтось просто не розумів, що відбувається насправді. Тому перший час українські артисти намагалися достукатися до колег у рф, але все було марно.

Валерій Меладзе

Та, на щастя, є й такі знаменитості, які спостерігали, оцінювали ситуацію, а потім публічно висловлювали свою думку щодо всіх жахливих подій на території України. Дехто з перших днів все зрозумів та поїхав з країни-агресора залишивши там все, але з чистою совістю та душею.

Так, наприклад з запізненням свою позицію висловив Валерій Меладзе. Це було дуже тихо, але все ж таки він підтримав Україну. На одному з концертів в ОАЄ, де Меладзе також брав участь, він потрапив на відео, де пошепки сказав фразу “Героям слава”, яка підтримує Україну та є продовженням фрази “Слава Україні”.

Не секрет, що Україна – це близька для Валерія країна, яка дала йому багато та залишила неймовірну кількість щасливих моментів та гарних людей. І саме через таку адекватну, здорову позицію, прихильники Меладзе в росії більше не хочуть бачити його на сцені та дуже довго добивалися того, щоб йому заборонили виступати в рф та заборонили йому працювати й заробляти.

Меладзе більше не виступить в росії

Тож, зараз всі рахунки Валерія Меладзе заблоковані та він досі вислуховує неприємні слова на свою адресу від тих самих росіян, які ще нещодавно співали його пісні на ніч та мріяли про концерт Меладзе. Але це така нація, тут вже нічого не поробиш. Цікаво лише те, як та де тепер буде жити Валерій та чи поїде з росії.

Схожі статті

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.