Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію після своєї втечі в США: “У примітивному стаді засуджуючих”

Відомий український хореограф Влад Яма після еміграції до Сполучених Штатів Америки неодноразово стикався з критикою свого вчинку. Втім, він з нею кардинально не згоден.

Про втечу Влада Ями з родиною за кордон стало відомо восени минулого року. Хореограф тривалий час приховував правду про своє місцезнаходження, але через декілька місяців зрозумів, що це не має ніякого сенсу, а тому зізнався, що 24 лютого перетнув кордон, до того ж цілком законним чином, і перебрався до Флориди.

Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію

Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію
Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію

У зв’язку з цим на артиста виливалося багато хейту. Втім герой нашої статті активно розповідав аудиторії про те, як допомагає громадянам України та її захисникам. Більше року він бере участь у найрізноманітніших благодійних заходах, кошти з яких відправляються на його батьківщину.

Втім, хейтерів це здебільшого не заспокоює і вони продовжують активно висловлюватися на адресу чоловіка і все більше у негативному контексті. До звичайних користувачів мережі приєднувалися і деякі зірки, які також давали зрозуміти, що не схвалюють вчинку Влада.

Зірка вже декілька разів публічно відповідав на подібні закиди на свою адресу, а нещодавно взагалі здивував оприлюдненим відео, на якому невідомий автор розповідає, що ж насправді означає засудження когось людьми.

“Якщо про тебе йдуть плітки, це означає, що ти особистість. Запам’ятай, ніколи не обговорюють і ніколи не заздрять поганому, заздрять найкращим, обговорюють найкращих. Краще бути центром уваги, маючи скандальну репутацію, ніж знаходитися в примітивному стаді засуджуючих”, — йдеться в сюжеті.

Оприлюднене відео Влад ніяк не прокоментував, обмежившись лише його публікацією для своїх підписників.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.