Падчерка Потапа публічно поскаржилася на екс-дружину репера Ірину Горову: “Примушує мене розплачуватися”

Дочка знаменитої української продюсерки Ірини Горової Наталія розповіла, як відбувається її повернення разом з сім'єю додому. Усі деталі в статті.

Наталія Горова — старша дитина відомої української продюсерки Ірини Горової. Коли Потап одружився з жінкою, в неї вже була дочка від попередніх стосунків з Юрієм Горовим. Тож Олексію одразу довелося стати батьком. З падчеркою в нього склалися гармонійні відносини, а незабаром в сім’ї з’явився хлопчик Андрій.

Падчерка Потапа публічно поскаржилася на екс-дружину репера

Однак у такому складі сім’я протрималася недовго. Незабаром Потап розлучився з продюсеркою і знайшов своє щастя в союзі з Настею Каменських. Ірина Горова залишилася жити у київській квартирі, де виховувала дочку та сина. Так як Потапу та Ірині вдалося зберегти доброзичливі взаємини, Андрій зростав в атмосфері любові. Тим часом сім’я поповнилася ще одним важливим членом — мопсом Жорою, якого дуже полюбила.

Падчерка Потапа публічно поскаржилася на екс-дружину репера

Наталія ж на момент розлучення вітчима та матері вже була досить дорослою дівчиною. Але не дивлячись на влаштоване особисте життя та кар’єру красуня багато часу проводить зі своєю родиною.

Падчерка Потапа публічно поскаржилася на екс-дружину репера

Наприклад, нещодавно Ірина разом з сином та донькою рушила у подорож Європою. А дорогою назад потішила підписників жартом.

На особистій сторінці продюсерки в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, на якому Наталія миє лобове скло їхнього автомобіля. При цьому дівчина пожартувала, що таким чином розплачується з матір’ю за дорогу до Києва.

“Отак змушує мене розплачуватися за те, що везе мене в Київ. Шок-контент! Дочка Ірина Горова і потрапила в рабство до своєї матері”

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?