Син Марічки Падалко Міша святкує свої 16 років: що відомо про хлопчика та як провів власний день народження

У зіркової ведучої 1+1 Марічки Падалко сьогодні справжнє свято. Синочку Михайлу виповнилося повних 16 років. Як привітали батьки хлопчика? Що відомо про життя підлітка? Деталі в нашій статті.

Відомо, що телеведуча законна дружина Єгора Соболєва. Майбутня пара познайомилася, бувши в інших шлюбах, проте справжня любов показала своє нутро й після розлучення, Єгор та Марічка нарешті були разом. Подружжя виховує сина Михайла, який народився у 2007 році, доньку Марію 2008 року народження та Катерину, яка з’явилася на світ у 2010 році.

16 років тому Марічка та Єгор стали вперше батьками синочка Михайла. Зірка привітала хлопчика у своєму Instagram-блозі. На відео мама принесла торт, аби той загадав своє найзаповітніше бажання. Хочемо, щоб воно якнайшвидше здійснилося. Така атмосфера відразу налаштовує на тепле, щире, домашнє святкування.

Марічка Падалко показала, як привітала свого сина

Михайло активно займається спортом, обожнює футбол. Тренер пророкує хлопцю справжній успіх в кар’єрі футболіста, якщо він продовжить старанно працювати.

Проте однієї людини у день народження підлітка дуже не вистачає. Відомо, що чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв зараз захищає Україну під час війни з росією. Цікавим фактом є те, що коханий зірки корінний росіянин, уродженець Краснодара, але давно проживає на українській землі та вважає її своєю Батьківщиною.

Єгор давно готував родину до такого повороту подій, але Марічка не хотіла в це вірити, тому на тлі чуток про війну подружжя багато сварилося. Зараз жінка мріє лише про тишу, спокій, мир та зібрати всю дружню сім’ю за одним столом.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.