Робота з дівчатами: Катерина Репяхова розповіла, де буде працювати її чоловік Віктор Павлік – не в захваті

Щирий блог в Instagram Катерини Репяхової настільки полюбився підписникам, що жоден день не проходить без її історій зі спільного життя з чоловіком Віктором Павліком. Про це й піде мова далі.

Український співак Віктор Павлік має багатий життєвий досвід, адже на його рахунку три невдалих шлюби, проте на цьому чоловік не зупинився й одружився вчетверте на молодій 28-річній дівчині Катерині Репяховій. Хоче прожити з новою дружиною до кінця в любові, розумінні та ідилії.

Катерина дуже світла, добра, а найголовніше справжня, адже у своєму блозі не боїться демонструвати емоцій та розповідати цікаві історії зі спільного сімейного життя. Покупка нових речей, проведене дозвілля, синочок Михась та сам Павлік часто зустрічаються в нових дописах та історіях.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Нещодавно дружина Віктора поділилася новиною. Всі ми знаємо, що чоловік досить відомий артист, тому не дивно, що йому можуть приписувати нові романи з дівчатами.

Катерина Репяхова розповіла про нову роботу чоловіка

Так, у своєму блозі жінка ексклюзивно для своїх підписників поділилася цікавими деталями, де тепер працюватиме Віктор Павлік. За словами Катерини, коханий не зупиняється на творчому шляху і йде в коледж на кафедру естрадного вокалу. Буде завідувач кафедри, де наголосила, що там багато дівчат.

“Ви не повірите! Він пішов далі! Йде працювати в коледж на кафедру естрадний вокал. Буде зав.кафедри, де багато молодих дівчат. Яка вам таке?”, – зазначила жінка.

Сторіз Катерини Репяхової

Віктор з гумором розповідає дружині, що з дівчатами будуть проводитися індивідуальні класи, де буде вчити їх правильному співу, давати свої настанови та поради.

Проте Катерина Репяхова розуміє, що це все робочі моменти, а тому повністю довіряє та підтримує чоловіка у його роботі та нових починаннях.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?