В Європі все не те: колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк поділилася, в якій країні планує жити

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк любить подорожувати й часто ділиться новими світлинами у своєму Instagram. Розповіла, в якій країні планує жити надалі. Деталі в нашій статті.

Христина Горняк ніколи не була публічною особистістю, допоки не зустріла шоумена, відомого телеведучого країни Володимира Остапчука. Після розлучення з колишньою Оленою Войченко майже відразу поринув у нові стосунки з жінкою.

У 2020-му році закохані вирішили побратися. Будували сімейне гніздечко, мали цілі на спільне життя, проте сталося не так, як планувалося. У 2022-му стало відомо про офіційне розірвання шлюбу, а найцікавіше те, що причину колишня подружня пара вирішила не повідомляти.

Христина Горняк та Володимир Остапчук
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Життя продовжується, кожен йде своєю дорогою, працює, мріє та розвивається. Проте ходять чутки, що ця історія з розлученням ще не завершена, адже у своєму Instagram Христина натякнула на нові проблеми та конфлікт. Чи пов’язаний він напряму з Остапчуком поки невідомо. Особистим життям бажає не ділитися, але гадаємо, що є таємничі залицяльники, яким жінка імпонує.

В якій країні планує жити Христина Горняк?

У своєму Instagram-блозі поділилася відповіддю на питання від підписників, де планує проживати, адже відомо, що знаходиться в Австрії, але часто повертається до рідного Києва.

За словами Христини, вона нічого не хоче змінювати, тому планує жити на дві країни, як і зараз. До вересня такий план, тому зробила нотаріальне заміщення і спокійно може подорожувати.

Христина Горняк у своєму Instagram

Розповіла, що у Відні їй добре, спокійно, затишно, як удома.Тому поки ситуація в рідній Україні не зміниться – вважатиме два міста своїми домівками.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.