Лідія Таран вперше після еміграції розповіла, на що насправді проміняла життя в Україні: “Нащо я це зробила”

Знаменита українська телеведуча Лідія Таран розповіла, як проходить її життя в еміграції та чи вдається їй опанувати французьку, яку вона багато років вивчає.

Після 29 лютого Лідія Таран разом зі своєю єдиною дочкою Василиною Доманською евакуювалася за кордон. Серед усіх європейських країн, які надавали прихисток та соціальні виплати для українських біженців тележурналістка обрала саме Францію, адже вже декілька років вивчає французьку мову і вирішила поринути у франкомовне середовище.

Лідія Таран із донькою
Лідія Таран розповіла, на що насправді проміняла життя в Україні

За кордоном телеведуча проживає більше року. Василина встигла адаптуватися та асимілюватися і вже навчається у 9-му класі. Раніше дівчина навіть опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з бойфрендом, з яким вона проводить час в еміграції.

Лідія Таран розповіла, на що насправді проміняла життя в Україні

Тим часом Лідія Таран вступила до університету і таким чином призвичаюється до місцевої культури. Однак в інтерв’ю для програми “Сніданок з 1+1” телеведуча зізналася, що обрала абсолютно невірний шлях, і робити необхідно було інакше. Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс поцікавилися у колеги, наскільки легко їй дається спілкування іноземною для неї мовою.

“Дуже добре мене розуміють як правило ті, хто не заморочуються. Французи здебільшого дуже затяті, теж розуміють, але роблять вигляд, що вони абсолютно не розуміють. Тобто така історія, і це не вигадка. Це історія типова французька. Типу він все зрозумів, що ти сказала, але при цьому робить вигляд ніби там десь полетіла пташка. Тобі здається, що ти вніс усе в цю фразу, ти сказав все, що потрібно і ось ти зробив ось цей останній вирішальний крок і ти говориш цією мовою… Важко”, – визнала журналістка.

Зокрема, зірка розповіла про неймовірний снобізм зі сторони французів, які не готові з тобою розмовляти, навіть якщо граматично ти повністю правильно склав речення. Громадяни Франції хочуть чути ідеальну французьку, і через це туристи та емігранти можуть зіштовхнутися з дуже дивною поведінкою.

“Я себе втішаю тим, що я дуже багато калорій витрачаю на розмовну діяльність, і не поправляюсь. Навчатися я вибрала якийсь дуже дивний шлях, не знаю, нащо я це зробила. Під впливом усіх наших зовнішніх обставин… Тому що нормальні люди ідуть на мовні курси, що дуже вірно. І наполегливо вчать мову. Саме мову! А я пішла на стратегію в комунікаціях”

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.