Колишній Дорофєєвої Позитив згадав екс-дружину і розповів про свої нові стосунки: “Купаюся в романтиці”

Відомий український співак та друг продюсера Потапа Позитив останнім часом існує в інформаційному просторі як окремий артист та самостійна особистість, яка хоче самовираження та визнання.

Звичайно, перше, що цікавить аудиторію будь-якої відомої людини – це особисте життя. Слухачі та глядачі полюбляють знати всі подробиці, які є важливими та не надто важливими, адже життя зірок здалеку здається набагато цікавішим та насиченим, ніж власне. Тому в інтернет-просторі завжди вирують чутки, і вони не завжди є правдивими.

Позитив

Відомо, що Олексій багато років був одружений з подругою Насті Каменських Анною Завгородньою. Доля звела її у достатньо юному віці, коли вони могли закохуватися шалено та бездумно. Майже 10 років Аня та Олексій провели пліч-о-пліч. Вони разом розвивалися, зростали, набиралися життєвого досвіду, мудрості та росли над собою. Звичайно їхнім житті було багато гарних моментів, та й саме подружнє життя було насиченим, яскравим і дуже спокійним.

Кадри з інтерв’ю

Але згодом, вони переросли свої стосунки, і так буває в житті, це нормально. Люди змінюються, погляди, принципи – все це впливає й на ставлення до свого найближчого оточення. Та насправді, Позитив не з тих людей, які полюбляють афішувати події з особистого життя. Тому, коли їхні з Анею стосунки зазнали краху, чоловік мовчав. А ось Анна навпаки захотіла висвітлити розлучення на загал. І саме про це Олексій розповів у новому інтерв’ю з Сергієм Лиховодою на каналі “Розмова”.

Артист зазначив, що з колишньою він не підтримує зв’язок, але він знає, де вона та з ким. Дівчина тепер займається собою та не цікавиться життям екс-чоловіка. Та й сам Завгородній також немає зацікавленості в житті Анни.

“Я розійшовся з жінкою, і вийшло це публічно, бо вона цього захотіла, я цього не хотів та не зрозумів. Вона зняла відео та попередила мене за день, хоча можна було раніше. Але можливо вона так хотіла” – розповів Позитив.

Олексій про стосунки

Та якщо розлучення було гучним та публічним, то нові стосунки співак приховує дуже ретельно, бо не хоче повторити помилок з попередніх відносин і вважає, що це має бути тихим. Він щасливий, але ім’я своєї обраниці не розкриває. Втім Сергій Лиховода припустив, що це партнерка Позитива з “Танці з зірками” Юлія Сахневич, з якою, їм приписували роман ще за часів зйомок. Проте відповіді він чіткої не отримав.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.