Після трьох дітей волосся та нігтів на місці: ревізорка Ольга Фреймут зізналася, як підтримує себе у формі

Найголовніша ревізорка країни Ольга Фреймут після народження трьох дітей стала виглядати тільки краще. В чому ж секрет вічної молодості, краси та хорошої фігури? Як живе зараз? Деталі в статті.

Ревізор – найпопулярніша телепрограма з перевірки закладів харчування, проживання, проведення свого дозвілля, яке передбачає показати сервіс України та сприяти його покращенню. Яскравою телеведучою та головною ревізоркою й досі заведено вважати Ольгу Фреймут.

Ревізор Ольга Фреймут

Манери, етикет, стриманість, культура та боротьба за справедливість неодноразово допомагали їй в роботі. Вона непідкупна та справедлива. Мала чимало ворогів, але знала заради якої цілі працювала. Після того, як пішла на телеканал “1+1” вести подібне шоу “Інспектор Фреймут”, всі й далі продовжували асоціювати її з ревізором. Часи не повернеш, тому поки журналістка рідше з’являється на телеекранах.

Зараз жінка повністю занурилася в сімейний затишок, підтримує домашній вогник, займається вихованням діточок спільно з чоловіком Володимиром Локотком. Відомо, що Ольга мати трьох дітей, проте зовнішній вигляд за роки успішної кар’єри майже ніяк не змінився. То в чому ж секрет?

Ольга Фрейут поділилася секретами молодості та краси

Часто зірки українського шоу-бізнесу вдаються до пластичних операцій, різних ін’єкцій краси, уколів губ, підтяжок обличчя, ринопластики та багато іншого. Проте зіркова ревізорка країни до цього типу не відноситься.

За роки життя Фреймут ніколи не вдавалася до послуг пластичного хірурга. Вона займається спортом, обожнює здорову їжу, налагоджує режим сну та намагається привчати цьому дітей. Користується послугами косметологів, багато години приділяє по догляду за шкірою обличчя.

Ольга Фреймут без макіяжу
Ольга Фреймут поділилася секретами, як мати гарний вигляд

Зізнається, що п’є багато води, спить з відкритими вікнами навіть у зимовий час та купує хорошу доглядову косметику, що чудово підходить для її обличчя. Приділяти час собі необхідно щоденно. Спорт, ранкова рутина, правильна їжа, активні прогулянки, здоровий сон – допоможуть підтримати хороший вигляд шкіри, фігури та всього зовнішнього вигляду.

Схожі статті

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?

Мама трьох дівчаток: Лілія Ребрик вразила яскравими образами – на роботу, свято та на кожен день

Півтора місяці тому телеведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку. За цей час зірка встигла привести себе у форму та вийти на роботу на неповний день.

Хто він – непростий колишній Могилевської: не може її забути, згадує на кожному кроці і зайшов надто далеко

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська не так давно розповіла про нового чоловіка у своєму житті. Завдяки Валентину вона нарешті відчула себе щасливою.

Це був не піар-хід: Руслана Писанка знайшла своє щастя в 47 і стала дружиною молодшого за себе бізнесмена

Руслана Писанка змогла знайти своє кохання в 47 років, незважаючи на невдалі спроби: як телеведуча та акторка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком?

Міні-копія, тільки без переднього зуба: Юрій Горбунов показав свого первістка, який не хоче в школу

Продюсер Юрій Горбунов у перервах між відрядженнями та гастролями із задоволенням проводить час із сім'єю – коханою дружиною та двома синами.

Після пластики стали, що сестри: молода дружина Павліка показала родичку, на яку стала дуже схожа

Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала найрідніших людей, які давно мешкають за кордоном. Двоє фото вже зробили собі пластику.