“Представник кавказьких народів”: Світлана Лобода вперше розповіла про свого “немолодого” коханця з Європи

Знаменита українська співачка Світлана Лобода вперше поспілкувалася з журналісткою на рахунок свого коханого, з яким вона декілька років живе в Європі.

Декілька років тому Світлана Лобода вперше озвучила у своїх інтерв’ю новину про те, що в її житті з’явився чоловік. Співачка не стала приховувати, що разом з ним проживає в Європі, але не уточнила, в яких саме стосунках вони знаходяться, чи одружилися вони, а також не вказала особистість свого обранця, залишивши її у таємниці.

Нещодавно співачка поспілкувалася з українською журналісткою Раміною Есхакзай. Остання вирішила не ходити навкруги і спитала, чи дійсно коханий Світлани є представником кавказької національності, дуже багатий та немолодий.

Світлана Лобода розповіла про свого чоловіка

Світлана Лобода розповіла про свого чоловіка

“Вона розповіла, що в тебе є партнер, який значно старший за тебе. Він представник кавказьких народів і ненавидить росію. Наскільки це правда?”, —поцікавилася журналістка.

Співачка не зізналася, якої національності насправді її кохана людина, також не вказала його вік, але заявила, що він більше не такий багатий, як раніше, натякаючи на те, що він втратив свої статки через повномасштабну війну в Україні. Також Лобода зізналася, що її обранець є справжнім патріотом України, а в російській федерації навіть ніколи не був. Своє життя він проводить в Європі, а в росії більше всього ненавидить її режим.

“Не такий він і багатий сьогодні. Сьогодні він втратив так багато всього, що його багатим і не назвеш. Тим паче, що у нас є чіткий розподіл, на що я можу як жінка попросити. На кар’єру – ні. На свою кар’єру я повинна сама заробляти і вкладати в свій бізнес. Тому що це правильно. Це є правило, щоб я розуміла скільки я заробила, а скільки витратила”

Світлана зізнається, що в побутових питаннях кохана людина її фінансово підтримує і готова давати гроші. Однак, все що стосується амбіцій артистки вона забезпечує собі сама.

Світлана Лобода розповіла про свого коханого. Імовірний обранець артистки Артур

Нагадуємо, що за чутками обранцем артистки став бізнесмен Артур Гранц. Однак, дану інформацію виконавиця так і не підтвердила, як і сам чоловік. Раніше співачка зізнавалася, що її коханий не хоче ставати частиною її публічного життя і з великим задоволенням продовжує перебувати в її тіні.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?