Любов — це коли не псуються продукти в холодильнику: Катя Осадча поділилася ідилією в шлюбі з Горбуновим

Телеведучих Юрія Горбунова та Катерину Осадчу вважають найміцнішою сімейною парою у світі українського шоу-бізнесу. Згадаємо історію кохання подружжя та дізнаємося, що для них означає термін "любов".

Всі звикли до того, що зараз Юрій Горбунов та Катерина Осадча щаслива сімейна пара, яка має спільних дітей, намагається жити в злагоді та гармонії, проте декілька років тому публіка була приголомшена зізнанням, що цих двох поєднують не тільки робочі моменти.

Багаторічна співпраця телеведучих в різних шоу талантів, постійна комунікація та взаємодія, спільні інтереси та харизма одне одного сприяли для зав’язання їхнього кохання, а в майбутньому ще й для створення родини.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов
Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Відомо, що Юрій та Катерина були в минулих шлюбах до спільного життя. Осадча, бувши молодою дівчиною, вийшла заміж за статного депутата, бізнесмена Олега Поліщука. В результаті цих стосунків з’явився первісток, син Ілля. Проте різні погляди на життя, велика різниця у віці зіграли ключову роль в розлученні.

Горбунов понад 20 років перебував у шлюбі з першою дружиною Людмилою, проте за період тривалості їхніх відносин спільних нащадків колишні не мали. Ходили чутки, що саме ведуча “Світського життя” стала причиною розриву.

У 2017 році публіка офіційно дізналася, що Юрій Горбунов та Катерина Осадча пов’язали себе вузлами шлюбу та поклялися бути в радості, в горі та розділяти всі свої найкращі моменти. Кохання зародилося ще за часів знімань вокального шоу “Голос. Діти”. Зараз подружжя виховує двох спільних дітей: сина Івана та Данила. В майбутньому мріють мати ще й донечку.

Катерина Осадча поділилася секретом щастя

Так, у своєму блозі в соціальні мережі Instagram Катя Осадча поділилася, що для неї означає справжнє кохання. Всі ми пам’ятаємо з дитинства жуйки “Love is” з передбаченнями. Телеведуча у жартівливій формі зазначила, як в наш час вимріюється любов між парами.

Катерина Осадча у своєму блозі в Instagram

“Любов це зробити так щоб не псувалися продукти в холодильнику, який розморожується через дурного й агресивного сусіда”, – підписала світлину Катерина.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?