МастерШеф. Професіонали 4 сезон 8 випуск від 01.04.2023: хто покинув шоу – “Як такі можуть годувати інших”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 8 випуску від 01.04.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто покинув проєкт на цей раз.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 8 випуску від 01.04.2023. На цей раз з проєкту пішла учасниця Вікторія з Одеси.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 8 випуску від 01.04.2023

Неочікувано, але цього разу рішення суддів стосовно учасника, який має покинути шоу було доволі легко передбачити, адже Вікторія встигла зробити багато помилок як на кухні, так і в якості капітана команди.

Зокрема дівчина травмувала іншого учасника та повела себе непрофесійно, показавши своє зневажливе ставлення до ситуації, що склалася.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Професіонали 4 у 8 випуску від 01.04.2023

Також глядачів дуже бентежила скандальна поведінка дівчини, тож у коментарях користувачі мережі здебільшого були повністю солідарні з суддями Ольгою Мартиновською, Володимиром Ярославським та Ектором Хіменесом-Браво.

Нагадуємо, що минулого року кулінарний проєкт отримав абсолютно новий досвід зйомок, адже вони проводилися в умовах повномасштабної війни. Абсолютно новою вимогою до всіх учасників було володіння українською, адже минулий сезон був оточений скандалами через мовне питання. А також кулінари були вимушені ставити на паузу зйомки під час повітряної тривоги та проходити в укриття. Це сильно ускладнювало процес виробництва, однак, команда добра впоралася і продемонструвала результат усій країні.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Втім, даний сезон здебільшого стикається з критикою підбору учасників. Більшість глядачів залишає свої відгуки у коментарях під публікаціями на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram. Зокрема, фанати не задоволені низьким рівнем професійності учасників. Втім, попереду ще багато випусків, і безумовно, професіонали ще зможуть продемонструвати свої навички, потрапити у сильні позиції та вразити своїм розвитком на проєкті.

Зокрема у аудиторії вже формуються улюбленці шоу, за яких вони щиро вболівають. Натомість учасники також активно йдуть на контакт з глядачами та спілкуються з ними в коментарях.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?