Друг Зеленського з минулого життя Міша Галустян отримав вірменське громадянство: прихована підтримка?

Михайло Галустян відомий російський комік та актор серіалів і кіно, який став дуже популярним серед глядачів. Його любили й визнавали в Україні, адже він міг спокійно приїжджати сюди з виступами.

Коли люди працюють разом та часто з’являються у компанії одне одного, їх часто сприймають як друзів, або близьких товаришів. Така ж ситуація склалася й з Володимиром Зеленським та Мішею Галустяном. По-перше, їх часто порівнювали, адже обидва невеликого зросту, коміки та й за зовнішніми даними віддалено схожі. Тому, чоловікам довгі роки приписували дружбу.

Галустян і Зеленський

І вони дійсно мали гарні стосунки одне з одним, часто виступали на сцені КВК та мали змогу працювати над спільним проєктами, зніматися у фільмах та просто спілкуватися. Колись, Галустян навіть приїжджав на зйомки шоу “Розсміши коміка”. Але насправді це все не було дружбою, вони товаришували й мали повагу одне до одного.

Та в певний момент і це витратилось, адже росія напала на Україну і з того часу майже вся співпраця України з російським шоу-бізнесом припинила своє існування. Тому, оскільки обірвалась співпраця, зруйнувались й зв’язки. Галустян продовжує працювати у росії та навіть не має докорів сумління, він жодного разу не висловив слова підтримки Україні та не засуджує дії росії. Можливо він просто піддався впливу колег з “Камеді”, адже там всі бояться втратити свої контракти, проєкти та гроші, навіть якщо не згодні з війною. Лише одиниці змогли проявити характер та свою людяність.

Але справжнім здивуванням стало те, що днями Михайло заявив, що отримав вірменське громадянство. Невже чоловік таки збирається найближчим часом висловитись проти злочинів російської влади та переїхати у Вірменію? Це питання поки відкрите, адже комік заявив, що він не збирається залишати територію російської федерації.

Заява Галустяна

Проте все ж таки дивно, що саме зараз, у таких складний період Галустян вирішив запастися ще одним громадянством. Тож, це питання без відповіді, але подальші події покажуть справжні наміри Михайла.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?