Учасниця “Холостяка” Роза Аль-Намрі покинула Україну: Андрій Іскорнєв більше не побачить східну красуню

Стало відомо, що екс-учасниця програми "Холостяк 3", Роза Аль-Намрі покинула Україну. Викладачка, журналістка та телеведуча дуже полюбилася своїй аудиторії. То куди ж виїхала східна красуня і чи справді колишній холостяк Андрій Іскорнєв не побачить її знову, читайте далі в статті.

Виявилося, що Роза Аль-Намрі зараз перебуває в Німеччині. Ведуча опублікувала в своїх соцмережах пост з фото, на якому вона усміхається. І що цікаво, в публікації позначено її теперішню геолокацію, а саме місто Дюссельдорф.

Роза також привітала своїх підписників з Великоднем. Вона розповіла, що їй дуже подобається в Німеччині, адже в цій країні є неймовірна природа та фауна. Такий досвід для журналістки є надзвичайно цінним, оскільки вона обожнює різних тваринок, а там їх дуже багато навіть в заасфальтованих містах та бетонних масивах. Лелек, які літають над високими будинками й хмарочосами, козликів, які жують зелену травичку за парканами чи качок, що переходять переповнену машинами трасу, вона вже вважає повноцінними героями своїх сюжетів. Аль-Намрі також захоплюється різноманітністю і багатогранністю природи Німеччини і сумує, що природа України не є зараз в такій же безпеці через повномасштабну війну.

Чому Роза Аль-Намрі виїхала з України?
Чому Роза Аль-Намрі виїхала з України?

Дівчина зробила анонс, що зараз працює над новим і цікавим науковим дослідженням і рада мати таку можливість — поринути в німецьку культуру та вивчити їхні традиції. Роза сподівається, що її праця принесе велику користь суспільству, адже вона вкладає в неї свої емоції, враження і можливо навіть частинку душі.

Чи чекати фанатам на повернення Рози Аль-Намрі в Україну?

Щоби не засмучувати шанувальників своїм від’їздом, Роза Аль-Намрі пообіцяла скоро повернутися додому на Батьківщину. Ведуча вірить, що знову приїде в Київ та святкуватиме Великдень та завершення Рамадану зі своїми друзями в ботанічному саду з магноліями. А поки ми не маємо

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.