Колишня дружина Антона Лірника розповіла про стосунки з ним після зникнення з України: “Ми втратили зв’язок

Лєра Бородіна відома співзасновниця відомої всеукраїнської мережі салонів краси G-bar. Певно, кожна дівчина хоч раз була у цих салонах, адже в них повний спектр якісних послуг.

Лєра стала досить популярною особистістю, коли мережа салонів краси почала розширятися та з’являтися майже у кожному великому місті України. G-bar – це особливе місце для дівчат, кожна жінка хоче відвідати його та спробувати магію краси на собі особистою. Адже головною метою мережі є надання якісних послуг, за якими жінки та дівчата будуть щоразу повертатися.

Але під час повномасштабної війни сильно постраждав й бьюті світ. І це не дивно, адже перші місяці люди навіть не могли пересуватися містом, тож про яку красу казати взагалі. Тоді й Лєра вирішила поїхати за кордон. А от її колишній чоловік, відомий комік Антон Лірник, який до вторгнення росіян будував свою кар’єру у рф, повернувся в Україну та пішов на фронт.

І якщо до цього Бородіна та Лірник підтримували гарні стосунки між собою, попри те, що Лєра зустрічається з Андрієм Шабановим, то після того, як Антон встав на захист Батьківщини, їхній зв’язок різко припинив своє існування. Про це жінка розповіла у новому інтерв’ю Маші Єфросиніній.

“Мені він дзвонив останній раз аж у квітні 2022 року, а Соні не так давно. З Антоном, коли почалося повномасштабне вторгнення, ми були щодня зв’язки. Він писав, дзвонив. Потім він переїхав в Україну, і ми різко втратили зв’язок. Я знаю, що він допомагає українським дітям, біженцям, але ми не спілкуємося. Для мене це було досить дивно. І наша донька Соня ставить мені запитання, на які я не маю відповідей. І їй це теж здалося дивним, що вони не спілкуються. Я знаю відповідь, але не можу за нього говорити” – розповіла Лєра.

Лєра на інтерв’ю

Тож, виходить, поки Антон знаходився в росії, він підтримував дочку та колишню дружину, а коли переїхав додому, то через деякий час зник з радарів. Звісно, це дуже дивно, і навіть лякає, але якщо Бородіна впевнена, що з чоловіком все добре, то це просто його вибір.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.