“Не було мети стати відомою”: переможниця “Холостяка-12” Катерина Лозовицька розповіла, як змінилося її життя

Переможниця "Холостяка-12" Катерина Лозовицька повідомила, як змінилося її життя після проєкту та зазначила, чи могла колись уявити себе відомою особистістю.

Після виходу на телекрани популярних шоу, все частіше спостерігаємо статистику про піар та хайп на своїй персоні, чим про справжню мету на тій чи іншій програмі.

Модель Катерина Лозовицька чесно зізналася, що не вважає себе публічною зіркою, а просто впізнаваною людиною, яку ви бачили по телевізору. Ба більше, в неї не було головної цілі пропіаритися. Вона й далі продовжує займатися своєю справою у сфері моделінгу та веде блог в соціальній мережі Instagram, задля свого задоволення.

Додала, що раніше ніколи не думала, що братиме участь в проєкті “Холостяк” та стане частинкою телеканалу СТБ, але життя таке непередбачуване й ніколи не знаєш, чого чекати від нього далі.

“Я не вважаю себе відомою, я вважаю себе впізнаваною для деяких людей на якийсь період часу. І все”, – розповіла Лозовицька.

Катерина Лозовицька
Катерина Лозовицька

Нагадаємо, що з головним героєм Алексом Топольським, дівчина перебувала у стосунках лише місяць після закінчення знімань. Тепер вона знайшла нового, справжнього чоловіка, але ім’я назвати не наважилася. Зазначила, що він – повна протилежність характеру Алекса, адже вважає, що йому час подорослішати.

Їй є чого повчитися у коханого, адже він врівноважений, мудрий, спокійний, який може дати правильну пораду в будь-який момент. Він повністю довіряє дівчині й не треба переживати та щось доводити.

Катерина Лозовицька запевняє, що зараз знайшла той баланс, якого так не вистачало з Топольським. Тепер дівчину все влаштовує, адже у них класний початок романтичних стосунків, але назвати їх сім’єю ще не може.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.