Отакої: Оля Мартиновська обійшла Ярославського та Хіменеса-Браво і стала героїнею книги про українців

Оля Мартиновська відома українська суддя найпопулярнішого кулінарного шоу України "МастерШеф". Вже кілька сезонів Мартиновська оцінює страви професійних кухарів та аматорів.

У далекому минулому Оля й сама брала участь у кулінарному шоу, й  здобула перемогу. Шлях Мартиновської був зовсім не легким, адже, як відомо, на “МастерШеф” досить важкі конкурси, які учасники гідно проходять. Але хтось краще, а хтось гірше. Тому, до фіналу дійшли найсильніші, і в своєму сезоні саме Мартиновська виявилась найсильнішою.

Оля Мартиновська

Згодом дівчина поїхала у Францію на навчання до самої професійної кулінарної школи у світі. І вже після цього жінка стала справжнім професіоналом. Оля працювала шефом як у Франції, так і в Україні і її досвід став дуже цінним у світі шефів. Саме тому, вже кілька років вона є незмінною суддею проєкту, який сама колись виграла.

Та під час війни Мартиновській довелося разом з донечкою Вірою поїхати жити за кордон. Але перші пів року їй було дуже важко знайти собі роботу у Франції. Та згодом зв’язки допомогли їй відшукати роботу й навіть шефом. Так, Оля прожила в Європі до тих пір поки СТБ не наважилось на новий сезон “МастерШефу”. Тоді жінка повернулась і прожила в столиці певний проміжок часу.

Та зараз Оля знову переїхала до Європи й там влаштовує своє з дочкою життя. Звичайно вона розраховує на повернення додому, адже всі ці переїзди здійснюються заради безпеки її дитини. А ми зараз живемо у нестабільному світі, тому, мамам краще увезти дітей якомога далі від всіх цих подій.

Так зробила й Мартиновська, і через своє нове та нестабільне життя, завдяки волонтерству й своїм старанням Ольга потрапить до книги про сміливість українців.

“Приїхала нереальна Жанна. Пише книгу про нас, українців. Сьогоднішніх, і про мене. Я не думала, що заслуговую бути в ній… та потім повірила Жанні” – розповіла Мартиновська.

Сторіс Олі

Тож, главу про Ольгу можна буде з часом прочитати у новій книзі, але яку вона буде мати назву, а коли вийде – поки невідомо.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.