Найзавидніша холостячка Ксенія Мішина розповіла, що б робила з бідним чоловіком: “Він би став багатим”

Ксенія Мішина відома українська акторка, а віднедавна ще й телеведуча, яка дуже полюбилася українським глядачам. Оскільки Мішина може перевтілюватися в різні образи.

Мішина досить цікава жінка, яка постійно займається собою та своїм розвитком. За нею цікаво спостерігати й можна багато чому навчитися. Ксенія займається спортом, до того ж дуже активно, медитує, ходить у басейн та пропрацьовує свої внутрішні питання. Це дуже круто – вміти приділяти собі час, прислуховуватися до своїх бажань. Особливо, якщо брати до уваги ритм життя артистки, вона й мама, й актриса, а все це займає багато часу.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Та можливо саме через таку захопленість саморозвитком в усіх аспектах життя, жінці й не вдається зустріти чоловіка, з яким вона б хотіла бути поруч все своє життя. Можливо через те, що вона не потребує уваги, адже сама є наповненою та може дати собі все, чого потребує.

Заради того, щоб знайти собі пару, Мішина навіть пішла головною героїнею на романтичне шоу “Холостячка”, де за її увагу та прихильність боролася велика кількість гідних чоловіків. Але за правилами життя й проєкту, обрати серцем можна лише одного. Це вдалося зробити жінці й навіть потім побудувати стосунки з переможцем Олександром Еллертом у реальному житті. Але, на жаль, надовго пара бути разом не змогла.

Та зараз Ксенія ще більше стала приділяти собі та своєму життю час. І це правильно, оскільки для будь-якої жінки важливо бути наповненою правильною енергією, оді все, що ви хочете, буде йти до вас, бо ви готові до цього. Але для повної гармонії багатьом потрібен таки чоловік поруч.

Днями у Мішиної запитали, чи покохала б вона бідного чоловіка, адже сама вона може дати собі все, що тільки забажає. І на це Ксенія відповіла коротко та чітко, що з нею він би став багатим.

Сторіс Мішиної
Сторіс Мішиної

І в цьому є частка правди, адже за сильними та успішними чоловіками завжди стоять жінки, а за сильними жінками, на жаль, навпаки боязливі та слабкі чоловіки у минулому.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.