Тіна Кароль розповіла, кого насправді боїться: поп-діва — не супер-вумен, а звичайна жінка

Здавалося, що поп-діва української сцени Тіна Кароль сильна жінка, яка не знає, що таке страхи та фобії. Але насправді все виявилося трішки не так, як спочатку можна подумати.

Після тяжких подій, які жінка пережила, вона стала справжнім прикладом сили мужності та незламності для нашого суспільства. Втрата коханого чоловіка Євгена Огіра назавжди змінила свідомість Тіни.

Співачка дозволила прожити ці моменти, й з головою зануритися у вир творчості та написання пісень. З 2013 року репертуар музичних хітів змінився, адже в них артистка описувала свій стан душі. Пройшло 10 років з часу, як зірка залишилася сама з єдиним синочком від чоловіка – Веніаміном. Тому, підписники з нетерпінням чекають, коли Кароль повідомить про початок нових стосунків.

Тіна Кароль із сином веніаміном
Тіна Кароль із сином Веніаміном

Після всього пережитого можна на хвильку збагнути, що жінку нічого не злякає в її житті, але вона, як і вся слабша стать потребує захисту та турботи. Телеведучий Слава Дьомін у своєму Instagram надав підписникам та шанувальникам Тіни ексклюзивну інформацію. Як виявилося, музична виконавиця має фобію – боїться собак. З чим це пов’язано наразі невідомо.

“- Кажуть, що у тебе фобія собак. Ти собак боїшся?
– Ну, коли вони великі – так і маленьких теж боюсь”, – повідомила Тіна Кароль.

Тіна Кароль розповіла, кого насправді боїться

З Instagram телеведучого можна збагнути, що незабаром на нас чекає новеньке та пізнавальне інтерв’ю з нашою героїнею. А поки ми його не побачили, Дьомін розповідає ще одні цікаві факти, які ми могли не знати про Кароль.

Виявилося, що співачка у своїй буденності любить пити чай з пакетиком та ложкою в чашці. Вона звикла до такого чаювання зі свого дитинства.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.