Порівняли зі здоровим дядьком: Тіна Кароль зізналась, чому її так назвали – сумнівний комплімент фанатів

Майже кожній людині приємно отримувати компліменти або чути приємні слова. Втім, бувають випадки, коли комплімент може зачепити не гірше, за якусь образу.

У світі шоу-бізнесу ледь не щодня народжуються різноманітні скандали. Іноді — це звичайний піар, заздалегідь прописаний сценарій, головною метою якого є втримати медійну особу на слуху. Однак, трапляються ситуації, які йдуть зовсім не за планом. Нещодавно так сталося з українською співачкою Тіною Кароль.

Днями жінка оприлюднила кліп на свою нову пісню під назвою “Honey&мед”. Фішкою цієї пісні стало використання в одній композиції одразу двох мов — української та англійської. Прихильники неабияк оцінили роботу співачки, оскільки пісня та кліп вийшли напрочуд чуттєвими. Тіна Кароль порівняла кохання із чотирма стихіями, а кліп вона разом із командою зняла з першого дубля.

Втім, не довго відеоробота залишалась у відкритому доступі, адже співачка видалила йог з усіх платформ. Причиною такого рішення став скандал із людьми, причетними до зйомок. Виявилось, що до колективу Beverly.films, який займався продакшеном кліпу, входять громадяни росії. Згодом про цей факт дізнались користувачі соціальних мереж, та закидали Кароль запитаннями.

За словами Тіни, вона не знала про наявність росіян під час роботи над відеокліпом. Жінка попросила не звинувачувати її у зраді, а з розумінням поставитись до цього. Для того, щоб підтвердити свої слова, співачка вирішила видалити кліп. Тіна Кароль зізналась, що зробити їй це було не просто, оскільки ця робота була дуже дорога для неї. Попри це, вірність рідній державі для неї набагато більша.

Підписники жінки почали активно підтримувати її та робити компліменти стосовно її внутрішньої сили. В коментарях під публікаціями поп-діви її порівнювали із здоровим дядьком і навіть написали, що у неї сталеві яйця. У свою чергу, Тіна зізналась, що такі компліменти доволі сумнівні і не є дуже приємними. Однак, вона подякувала прихильникам за розуміння та підтримку.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.