“Той дім дуже класний”: колишня дружина Володимира Остапчука Горняк розповіла, кому дістався їхній маєток

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк відповіла, що стало з їхнім спільним будинком, який вони будували для своєї майбутньої сім'ї.

2022-й безумовно став роком розлучень у шоу-бізнесі. Велика кількість пар не змогла витримати стресу, тиску в усіх сферах свого життя, а також різниці у поглядах з партнером. Тому новини про розставання постійно з’являлися в медіа просторі.

Володимир Остапчук і Зристина Горнякам не живуть разом
Христина Горняк відповіла, що стало з домом, який вона будувала з Остапчуком

Серед них опинилися і Володимир Остапчук разом з Христиною Горняк. Екс-подружжя не стало пояснювати, що відбулося, і чому до певного часу щаслива та гармонійна пара раптом розбіглася. Примітно, що в шлюбі молоді люди прожили зовсім недовго.

Христина Горняк відповіла, що стало з домом, який вона будувала з Остапчуком

Ба більше, вони очевидно не планували розставання і зовсім не розраховували, що воно відбудеться. Про це каже їхня спільна покупка землі в елітному селищі та будівництво будинку, який потім мав служити домом для них та їхніх дітей.

Після рішення розійтися Христина поїхала на відпочинок, де набралася сил енергії та по-новому знайомилася зі своєю аудиторією. Володимир за традицією швидко знайшов заміну своїй коханій. На цей раз нею стала журналістка, яка молодша за нього на 16 років.

Дівчина Остапчука Катерина Полтавська розповіла, що думала про коханого
Христина Горняк відповіла, що стало з домом, який вона будувала з Остапчуком

Пізніше телеведучий розповів, що він у Катерини найперший, а сама вона за інтелектом перевершує багатьох жінок його віку.

Тим часом Христина відповідає на питання своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, вже не вперше вони цікавляться, що ж станеться з їхнім спільним майном.

Христина Горняк відповіла, що стало з домом, який вона будувала з Остапчуком

Горняк чесно відповіла, що досі не їздила провідати маєток тому, що він може принести їй багато негативних емоцій. Втім, він досі вважається їхнім спільним майном і чекає, коли пара екс-пара вирішить його долю.

“Поки що нічого. Якщо чесно я там не була з моменту розлучення, не хочеться травмувати себе спогадами. Поки що він у спільній сумісній власності колишнього подружжя, так як набувався нами у період офіційного шлюбу і за спільні кошти. Як далі буде — покаже час”

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?