Холостячка Злата Огнєвіч під враженнями від поїздки в Мексику поділилася особистим болем – без їжі 2 тижні

Холостячка Злата Огнєвіч для поціновувачів подорожей країнами світу поділилася враженням від поїздки в Мексику. Це було незабутньо, однак є й те, що неабияк засмутило норовливу гостю.

Проєкт “Холостячка-2” зробив зі Злати не тільки обговорюваною особистістю на публіці, а й подарував нові знайомства та навіть друзів. На весіллі одного з учасників Андрія Хветкевича, розділила з ним цю радість та стала на захист новоствореної пари.

Зірка стверджує, що кожен ладен обирати свою долю самостійно. В країні, де триває війни ми маємо більше любити, сприймати та розуміти один одного. Якщо хтось відрізняється своїми вподобаннями, то це не слугує приводом для хейту.

Розкішне весілля нарешті відбулося. Гарна арка, чудові наряди в зелених відтінках, а головне – щасливі очі молодят не могли не привернути увагу користувачів. Злата Огнєвіч повертається додому, тому не втратила можливості все підсумувати та поділитися враженнями.

Весілля Андрія Хветкевича

Холостячка Злата Огнєвіч поділилася враженнями від поїздки в Мексику

Емоції наразі переповняють співачку, адже раніше жінка ніколи не бувала в цій екзотичній країні. Лише з книжок та розповідей Злата мала уявлення, що на неї могло чекати. Але не очікувала таких пригод, що відбулися за ці два тижні.

Мексика – країна контрастів, неймовірних пейзажів та місцевих колоритів. Вона варта того, щоб на неї подивитися. Головне – знати райони, куди не рекомендовано ходити. Вночі краще не гуляти, це стосується Мехіко.

Найбільше нашій героїні запам’яталося Узбережжя Тихого океану. Зірка назвала його справжнім коханням, а захід сонця – коханням подвійним.

Проте величезним болем та невдоволенням від всього прекрасного, на жаль, стала традиційна кухня. Тому, ці два тижні холостячка провела на “голодному” шлунку. Треба знати місця, але в основному – несмачно і за це необхідно платити ще й гроші.

Злата Огнєвіч поділилася враженнями від поїздки в Мексику

Підсумувавши все, Злата Огнєвіч залишилася під великими, приємними враженнями від всього пережитого. Однозначно радить відвідати незвичну цю країну, з прекрасним місцевим колоритом, архітектурою та нетиповою культурою.

Схожі статті

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?