Христина Соловій не стримала почуттів і зізналася, чи справді має роман із Жаданом: всі почуття як на долоні

Зайнята українська співачка Христина Соловій вперше відповіла на запитання щодо роману з письменником Сергієм Жаданом. Чи дійсно зірки зустрічаються?

На своє тридцятиріччя Христина Соловій потішила фанатів неймовірним кліпом, кульмінацією якого стали поцілунки за поетом та одночасно автором слів композиції Сергієм Жаданом. На той момент публіці ще не було відомо про розлучення, через яке проходить письменник, а тому відеоряд викликав багато бурхливих емоцій та запитань.

А вже після заяви про розставання з дружиною Сергій Жадан засвітився на прогулянці з Христиною Соловій, під час якої вони трималися за руки. У преси не залишилося сумнівів у тому, що зірки стали парою. В цьому не сумніваються і користувачі мережі, а тому постійно запитують у співачки, що відбувається між нею та письменником.

Христина Соловій відповіла, чи зустрічається з Сергієм Жаданом

Жадан гуляє з Христиною Соловій
Христина Соловій відповіла, чи зустрічається з Жаданом

Нещодавно Христина вирішила все ж таки відповісти на це питання. Однак, відповідь виявилася зовсім не такою, як очікували користувачі. Соловій емоційно дала зрозуміти, що не хоче, аби у її особисте життя влізали. Сталося це під час інтерв’ю для радіо “Львівська хвиля”.

“Так, відповідаю вам і всім, хто цікавиться. Мені дуже приємно, що є увага не лише до моєї творчості, але й до особистого життя, але я буду дуже вдячна, якщо ви залишите її для мене. Я ніколи не говорила про своє особисте життя і не збираюся. Дякую”, – сказала знаменитість.

Примітно, що співачка та поет з’являються разом останнім часом дуже часто. Наприклад, на різноманітних презентаціях або прес-конференціях.

Христина Соловій та Сергій Жадан вийшли разом у люди

Нагадуємо, що раніше співачці вдавалося приховувати правду про свої романи та любовні зв’язки. Хіба що на початку її кар’єри пліткували про те, що нібито артистка є коханкою Святослава Вакарчука, але пізніше дана інформація була неодноразово спростована. Натомість екс-продюсер у дівчини двох дітей народила абсолютно інша жінка. Протягом щонайменше року Вакарчук приховував свій роман з продюсеркою Євгенією Яцутою. Коли особистість обраниці зірки вдалося розсекретити, Святослав вже розлучався з дружиною.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.