Даша Квіткова, Марина Голд, Джесіка: хто ще з колишніх учасниць “Холостяка” працює феями краси

На романтичне шоу "Холостяк" завжди приходять дівчата з абсолютно різних сфер та світів, які побудували собі самі. Але водночас їм не вистачає кохання, тому, вони і йдуть на шоу.

Коли ми починаємо дивитися черговий сезон, спочатку до всіх дівчат ставимося доволі критично, але згодом, хтось із них обов’язково нас подобається. І це не дивно, адже глядачі теж різні. Й саме тому у кожного своя фаворитка.

І головне те, що людям взагалі не важливо, чим саме у житті займається дівчина, хоча цій темі завжди присвячується багато часу та розмов. Буває таке, що дівчата ведуть незрозумілі справи та не хочуть про це розповідати. Проте багато й тих, хто працює у сфері краси. Ну, або працював там.

Даша Квіткова

Даша Квіткова

Не секрет, що дівчина ж професійним майстром зачісок. І раніше вона працювала у найвідомішому салоні краси “G-bar”. Це дуже престижна мережа салонів по всій Україні. Але після “Холостяка” дівчина вирішила стати блогером і залишити роботу з волоссям у минулому.

Марина Голд

Марина Голд

Учасниця з крайнього сезону Марина Голд й сама демонструє, наскільки сильно полюбляє різні види краси. Адже у Марини зроблені губи та груди. А от сама вона працює косметологом і допомагає дівчатам мати гарну шкіру та пухкі губки.

Джесіка

Джесіка

Джесіка, яка стала зіркою одинадцятого сезону також є феєю краси, адже працює вона косметологом. Тобто, як і Марина робить шкіру дівчат і жінок більш здоровою та красивою. І сама не відстає, бо Джесіка виглядає дуже доглянутою.

Тож, як можна побачити, всі феї краси, які сьогодні стали героїнями нашого матеріалу абсолютно різні. Вони мають різний вигляд, смаки та погляди на красу. Але всі втрьох пов’язані з цією сферою жіночих необхідних ритуалів і процедур.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.