Володимир Завадюк розповів всю правду про стосунки Дана Балана і Тіни Кароль: “Це не вигадана історія”

Шоу "Голос країни" транслює не лише неймовірні таланти та голоси, а ще й історії. Бо по-перше, це шоу, і воно має певний сценарій. А у кожному сценарії є драматургія та больові точки.

Всі пам’ятають чарівну та романтичну історію своїх стосунків. Балан майже з самого початку почав залицятися до Кароль та проявляти до неї свою симпатію. І якщо сама жінка спочатку не реагувала на все це, то згодом їй стало цікаво що з цього далі вийде, і вона почала сприймати його залицяння як гру. І можливо у цьому було коріння проблеми, оскільки Тіна не може підпустити до себе жодного чоловіка вже багато років.

Чому Дан Балан так стрімко зник з України
Дан Балан і Тіна Кароль

Здавалося з екранів, що Балан насправді дуже закоханий у Кароль, але чи було все це грою, чи дійсністю вже назавжди залишиться при них. Адже Тіна точно не розповість про своє особисте, і скоріше за все Дан також. Але відомо, що вони досі підтримують гарні стосунки. Кароль поважає та цінує присутність Балана у своєму житті. До того ж співачка дуже гарно ставиться до його мами. Тобто, це більше ніж прості стосунки колег.

І хоча “Голос країни” та ця романтична історія Балана і Кароль вже давно позаду, здогадки про існуючий роман все ще не відходять на другий план. І це зрозуміло, адже Тіна досі самотня, і здається, вона не збирається нічого змінювати. І наскільки є інформація, то й Балан досі самотній чоловік. То чому ж їм не зійтися, можуть подумати прихильники пари. Але вони вже розуміють, що між ними не може бути справжнього кохання.

Та днями у соцмережі продюсер “Голосу” Володимир Завадюк влаштував опитування щодо нового сезону та думки глядачів. І одне з цих питань стосувалося історії Тіни і Дана. І Володимир відповів так:

“Це не вигадана історія. Це симпатія, яка розгорталась на наших очах. І тому ми поділилися нею з вами”.

Історія Кароль і Балана
Історія Кароль і Балана

Тож, виходить, що почуття між ними дійсно були справжніми та щирими.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.