“Одна приємна подія”: гумористка Яна Глущенко показала чоловіка, який дарує посмішку та любов – досить схожі

Акторка гумористичного жанру та зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко показала чоловіка, який дарує їй посмішку та любов, а також нещодавно ощаслив її приємною новиною.

Українська знаменитість родом з Мелітополя. Зростала у звичайній сім’ї: мама, Олена Павлівна пропрацювала кондитеркою, а батько, Віктор – військовий. Закінчивши школу, майбутня зірка точно знала, що прагне пов’язати своє життя з акторською діяльністю. Тому, у 2004-му вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого на акторський факультет.

Яна обожнює тварин та займається благодійною діяльністю, особливо під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. Відомо, що з 2017 року Глущенко пов’язала себе нитками офіційного шлюбу з концертним директором “Дизель Студіо” та продюсером Ірини Білик та гурту ТІК – Олегом Збаращуком.

Яна Глущенко
Яна Глущенко показала чоловіка, який дарує посмішку та любов

Нещодавно жінка показала, хто їй кожного дня дарує посмішку та любов, окрім коханого чоловіка Олега. Актриса мала на увазі сина Тамерлана, а також поділилася радістю цього дня зі своєю широкою аудиторією підписників.

“Хоч одна приємна подія. Перший, офіційно випавший зуб(до того верхній, травмований, виривали), – розповіла Яна.

Яна Глущенко показала чоловіка, який дарує посмішку та любов

Після 24 лютого жінка намагалася врятувати свого єдиного сина й покинула територію України, шукаючи прихистку в Європі. Вони з Тамерланом дуже сумують за домівкою, однак знаменитість не поспішає купувати квитків назад. Каже, страх за життя дитини перемагає й сподівається, що перемога якнайближчим часом буде за нами. Додала, бути в іншій країні – це не відпочинок, а місце тимчасового перебування, тому душа, безумовно, вже проситься додому.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.