“Треба забутися”: після новини про розлучення з Потапом Настя Каменських визнала свою залежність

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше на всю Україну заговорила про свої проблеми зі здоровʼям. Зокрема мова йде саме про залежність.

Після 24 лютого і особисте життя і кар’єра Насті Каменських зазнали серйозної трансформації. Безумовно, артистка відчувала на собі тиск від аудиторії. Зірка намагалася налагодити стосунки з користувачами, але стрес, який переживала уся країна давав свої плоди, і співачка це прекрасно розуміла. Кількість її контенту в соціальній мережі Instagram значно скоротилася, на що шанувальники також відреагували.

Зокрема, пліткували, що Настя Каменських та Потап розлучилися, а тому не оприлюднюють спільних фотографій. Поговорювали і про нову втечу артистки після її повернення до України. Однак Настя взялася регулярно ділитися кадрами з туру. Зірка не приховує, що також переживала серйозну емоційну кризу через війну, і це вплинуло на її поведінку в публічному просторі.

Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність

Каменсиких показала свій раціон
Настя Каменських вперше розповіла про свою залежність

Але це була далеко не єдина проблема, яку проживала Каменських. Скоріше, найочевидніше. Нещодавно артистка завітала на інтерв’ю до Маші Єфросиніної. Саме у цій розмові артистка вперше розповіла про свою залежність, з якою на даний момент бореться.

“В мене був важкий цей рік, було багато ал***олю… Треба було забутися. Він що дає? Не дає тобі кудись полетіти. Його було багато”, – визнала Каменських в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

При цьому артистка не приховує, що пройшла абсолютно через усі імені боротьби та усвідомлення своєї проблеми. Зокрема зараз вона вважає, що оговтатися їй допоможе саме музика. У ній вона буде намагатися вилити усі свої почуття.

Нині ж Каменських вже майже відмовилася від шкідливої звички. Вона каже, що не хоче пропускати важливі моменти життя, а алкоголь цьому заважав.

“Зараз я дуже-дуже рідко це роблю. Тому що я навпаки хочу бути отут, в цьому місці. Я не можу пропустити кожну посмішку людини на концерті, кожну обнімашечку з дитиною, я не можу”, – зізналася Каменських.

На даний момент співачка абсолютно впевнена, що забуватися не хоче, а навпаки мрія запам’ятати кожен щасливий момент, який відбувається у її житті, і який носить навіть наймінімальніше значення.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.