За 56 років не стала мамою: історія життя, хвороби та смерті Руслани Писанки, яка померла на чужині

2022-й став для українців найважчим роком у житті. Однак, для багатьох він був останнім з найрізноматніших причин. Серед людей, які пішли назавжди у цей рік була і Руслана Писанка.

Руслана Ігорівна народилася 17 листопада у Києві. Її батько Ігор Писанко – відомий кінооператор, а тому з індустрією майбутня зірка була знайома змалку.

Зірковий час Руслани був немов грім серед ясного неба і прийшов під час її роботи на телеканалі “Інтер”, але вже в 2003-му році вона зникла з українського телебачення. Причиною став конфлікт з деякими членами команди.

В оточенні Руслани Писанки розповіли правду про втечу зірки
Історія життя, хвороби та смерті Руслани Писанки

У 2006-му році вона вразила публіку своїми ефектними виступами в програмі “Танці з зірками” і знову потрапила до першого ешелону шоу-бізнесу.

Руслана Писанка при житті

Усе своє життя зірка боролася з зайвою вагою, однак це не впливало на любов аудиторії до неї. Коли її боротьба досягла свого апогею вона познайомилася зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим, який також мав зайві кілограми. Пара швидко побралася, побудувала для спільного життя будинок і поселилася там. Дітей у Руслани не було і за декілька років до своєї смерті вона чесно відповіла журналістам, що не сподівається завагітніти і боротися за материнство не буде.

Смерть Руслани Писанки

Чоловік Руслани Писанки показав, з ким живе після втрати
Історія життя, хвороби та смерті Руслани Писанки

Найпершим приводом хвилюватися для шанувальників Руслани стало її знепритомнення під час вистави. Артистка впала, і під час цього падіння зламала ногу. Через декілька днів разом з чоловіком вона вийшла на зв’язок, показавши загіпсовану ногу.

Фанати розуміли, що свідомість акторка втратила не просто так, але навіть не могли уявити, якими були першопричини.

Рівно через півроку її овдовілий чоловік Ігор Ісаков повідомив про те, що легендарна українська телеведуча і акторка покинула цей світ у лікарні в Німеччині. Зірка боролася за життя з раком. Причому з агресивною його формою.

Руслана запевняла свого чоловіка, що обов’язково одужає, але медичні документи говорили про зворотнє. Ісаков, не хотівши вірити у те, що може поки втратити кохану дружину, повністю довірився їй. Тепер він проживає у будинку у самотності разом з їхнім пухнастим улюбленцем.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.