“Я щасливий, що його цікавить саме це”: Зеленський розповів, чим його син займається в кабінеті президента

Президент України Володимир Олександрович Зеленський створив публікацію, в якій розповів про захоплення свого сина, який час від часу приходить до батька на роботу.

Коли Володимир Олександрович був актором та гумористом він часто запрошував журналістів до своєї оселі, давав можливість пресі спілкуватися з членами своєї родини та охоче розповідав смішні історії життя. Аудиторія полюбила Зеленського за його несамовиту щирість, відкритість, одвічний позитив та потужний темперамент.

Володимир Зеленський розповів, чим його син займається в кабінеті президента. Архівне фото

Коли він заступив на посаду президента України ці якості нікуди не пішли, але, відповідаючи своєму статусу, Володимир Олександрович менше демонструє своє приватне життя. І все ж таки, нещодавно він трошки відкрив ці двері і дав можливість фанатам зануритися у цю атмосферу.

Мова зайшла саме про його сина та взаємодію з батьком та його новою посадою. Зокрема Кирило Зеленський має доступ туди, куди мріяв би потрапити ледь не кожен.

Володимир Зеленський розповів, чим його син займається в кабінеті президента

Володимир Зеленський із дітьми та дружиною
Володимир Зеленський розповів, чим його син займається в кабінеті президента

Так, нещодавно на офіційному акаунті президента в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка була присвячена доволі цікавій темі. Мова пішла про шеврони. А почався текст з зізнання голови української влади про те, що його син Кирило заходить до нього в гості у кабінет, адже його цікавлять саме вони.

“Іноді в моєму кабінеті буває мій син. І найбільше його тут цікавлять ось ці шеврони – їх мені передають військові, волонтери, рідні наших воїнів. На фронті і в Києві, у шпиталях, під час церемоній… Ця дошка для шевронів заповнюється, але дуже повільно, бо щоразу Кирило забирає. Я щасливий, що його цікавить саме це”, – заявив президент у своєму пості.

Володимир Зеленський поділився своїм бажанням поширювати історії українців, які боряться за незалежність своєї Батьківщини, і це буде зроблено саме через шеврони.

Президент України запропонував своїм підписникам ділитися власними розповідями, адже саме так увесь світ матиме можливість познайомитися з українцями поближче.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.