Олег Винник вперше заговорив про свою нерухомість у Німеччині: “Всі питають про квартиру”

Олег Винник відомий український співак, який завжди мав шалену популярність, особливо серед жінок, і не дарма його вважають справжнім володарем вовчиць, яких дуже багато.

Винник з самого початку своєї кар’єри мав певний образ, який завжди був однаковим. Він вимушений був здаватися для всіх завзятим холостяком, життя якого завжди було справжньою таємницею для його оточення. Але насправді у Винника дуже міцна і гарна родина, яку він оберігає від пліток та надлишкової популярності.

Олег Винник

Винник завжди вважав, що артист та загалом всі творчі люди мають цікавити публіку своєю творчістю, а не особистим життям. І це правильно, адже люди стають зірками не через бурхливе особисте життя, а через свої таланти і це варто поважати і ставити на перший план.

Велика увага завжди була прикута до особистості Винника, але це було через те, що самі жінки придумували собі легенди про особисте життя Олега через незнання справжньої ситуації.

А от коли співак дуже різко зник з інформаційного простору, то його життя стало бентежити всіх українок ще більше, але перші півроку не було жодних подробиць де він і що з ним. А згодом його адвокат вийшов на перемовини і розповів, що Олег Анатолійович серйозно хворий і виходити на публіку не збирається.

Але зовсім нещодавно Винник вирішив розставити всі крапки у неймовірній кількості пліток про нього і розповісти все як є. Журналістка Вікторія Курочка підіймала багато тем у розмові з Олегом, та одна з них торкнулася його нерухомості у Німеччини. І дівчина запиталась, чи є у Винника квартира, на що він відповів так:

“Всіх цікавить питання квартири, хотів подарувати одній дорогій людині, дружині”

Винник про нерухомість

Отже, судячи з усього у Винника власної квартири немає, але чіткої відповіді він не дав. Хоча з цього й склався весь діалог, без чіткості.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.