“Зі мною не радиться”: перша леді Зеленська відверто про стосунки з чоловіком при посаді – між ними прірва

Перша леді Олена Зеленська відверто розповіла про стосунки з чоловіком Володимиром Зеленським при його відповідальній посаді Президента України. Детальніше в матеріалі.

Олена Зеленська при знайомстві та спілкуванні з коміком та душею компанії Зеленським не могла уявити, що бачить перед собою свого майбутнього чоловіка. Ба більше, сама Олена була не схильна до залицянь Володимира, адже перебувала в той час у відносинах з іншим хлопцем.

Пара познайомилася у шкільні роки, коли дівчина перейшла навчатися до гімназії, де вже вчився Володимир. Зеленський стверджує, з його боку, це було кохання з першого погляду, адже Олена була холодна та стримана, чим все більше підігрівала інтерес. Однак дружина запевняє, що навіть не пам’ятає момент першої з ним зустрічі, адже її майбутній коханий завжди був центром уваги всіх компанії, тому, де було гучно – там був Вова.

Олена Зеленська
Перша леді Зеленська відверто про стосунки з чоловіком при посаді

Одружитися пара наважилася після 8 років офіційних зустрічань, у 2003-му. Ба більше, перша леді ніколи не тиснула на коханого зі швидким узаконенням їхніх стосунків. У 2004-му Олена народила першу дитину – доньку Олександру. У 2013-му – сина Кирила.

При відповідальній посаді Олена Зеленська відверто поділилася, чи радиться чоловік Володимир з дружиною у розв’язанні робочих питань. Жінка розповіла, що коханий не радиться з нею, адже між ними в цьому плані велика прірва в знаннях.

“Як Президент він зі мною не радиться і я думаю, що це правильно. Між нами величезна прірва в знаннях, які має він зараз. Не може дружина радити чоловікові в питаннях державного правління”, – розповіла Зеленська.

Додала, що це не відповідає правилам етики, адже на плечах у Володимира відповідальна місія правління державою, тому Олена свої знання направляє зовсім в інший напрямок на посаді першої леді України.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.