Сама не наважилась, а інших закликає: Катя Осадча запустила благодійній проєкт про усиновлення дітей

Катерина Осадча відома українська телеведуча та волонтер, яка роками заслуговувала шалену любов українців та їхню повагу. Адже Катя дуже харизматична та щира жінка, яка вміє працювати на публіку.

Осадча майже з перших тижнів повномасштабної війни вирішила, що вона не може сидіти на місці та почала діяти. Жінка організувала свій благодійний проєкт “Знайти своїх”, який допомагає людям розшукати своїх родичів, які зникли без сліду на цій війні. Катерина зібрала велику команду волонтерів, які цілодобово приймають заявки та розшукують людей.

Катя Осадча
Катя Осадча

Також жінка ще й окремо волонтерить, адже за допомогою збору вона зібрала кошти для того, щоб купити будинок для багатодітної родини, яка прихистила у себе багатьох дітей, що залишилися без батьків через російські злочини.

Тож, можна сміливо сказати, що Осадча віднайшла для себе абсолютно нову роботу. Адже бути волонтером – це дуже непросто, це цілодобова робота і вона вимагає повної самовіддачі та розуміння всього, що відбувається навколо та у людей, які потребують допомоги.

Нині в Україні, на жаль, багато дітей залишились без опіки батьків. І все це через російську агресію. Звісно у таких діточок особлива ситуація, вони розгублені і не розуміють до кінця, що більше ніколи не зможуть побачити своїх рідних. Але вони мають можливість стати членами нової родини.

Дням Катерина Осадча оприлюднила свій новий благодійний проєкт “Родина”  разом з ЮНІСЕФ. Сам проєкт – це документальний серіал, який складається з п’яти епізодів, де є відповіді на популярні питання українців, які дійсно хочуть усиновити дитину, що втратила своїх рідних батьків.

Завдяки реальним історіям родин, а також в ході розмов з Першою леді України Оленою Зеленською, Міністеркою соціальної політики України Оксаною Жолнович, експертами органів державної влади, громадянського суспільства та ЮНІСЕФ Катерина Осадча руйнує найпоширеніші міфи, які вкоренилися довкола теми опіки та піклування, та шукає відповіді на найбільш резонансні питання щодо сімейного догляду для всіх дітей.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?