Поп-діва Тіна Кароль нарешті досягла бажаного та покинула Україну: опинилася в країні імпозантних красенів

Відома українська співачка Тіна Кароль рушає у подорож та розповіла, в яку країну збирається поїхати. Усі деталі новини дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, знаменита українська співачка Тіна Кароль має велику кількість фанатів не тільки на батьківщині, але й далеко за її межами. Зірка постійно підтримує з ними зв’язок і, звичайно, відвідує найрізноманітніші країни у рамках гастрольних турів та інших заходів.

У зірки неймовірна кількість пошановувачів у Казахстані, Молдові, Болгарії, тощо. Не є винятком і Грузія, де у зірки також велика кількість слухачів.

Тіна Кароль покинула Україну

Тіна Кароль вперше зізналася, чому помер її єдиний чоловік Євген Огір
Тіна Кароль покинула Україну

Після початку повномасштабної війни в Україні зірка почала подорожувати ще більше. Адже її місією стала не тільки творчість. Зірка хотіла розповісти світу про те, що відбувається з її Батьківщиною і як можна допомогти. І в цьому питанні вона також досягла неабияких успіхів. Ба більше, це посприяло і розвитку її кар’єри, адже не так давно Тіна стала членом журі на Grammy.

Тіну Кароль розкритикували за новий образ
Тіна Кароль покинула Україну

Декілька останніх місяців зірка здебільшого відвідувала країни Європи. Наприклад, навесні вона була в Молдові, де побачилася з матір’ю Дана Балана, а можливо і з самим артистом, який доволі ревно ставиться до своєї приватності.

У планах вже поїздка до Грузії, яка от-от відбудеться. Проте артистка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, додавши фотографію реклами свого концерту в Батумі.

Тіна Кароль покинула Україну. Скріншоти особистої сторінки зірки

Немає сумнівів, що в Батумі є велика кількість слухачів артистки, які з нетерпінням чекають на її виступ та добре зустрінуть її у Сакартвело.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Тіна Кароль повністю відмовилася від свого російськомовного репертуару, чого в Україні більше ніхто не зробив артистів. Співачка наголосила, що як би сильно фанати не любили деякі з композицій, їм не місце у її медіатеці. Частину команда зірки переклала на англійську або українську мови. Доля інших пісень залишається невизначеною. Також артистка видалила новий кліп зі свого каналу на YouTube. Мова знову ж таки пішла про етичність під час війни.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?