“Пішов з життя”. У сімʼї Ольги Сумської сталося горе: акторка оплакує втрату близької людини

Знаменита українська акторка Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк переживають велике горе: батько артиста пішов з життя. Усі деталі в статті.

Смерть батьків — завжди велика трагедія, якими б не були їхні стосунки з дітьми. Ольга В’ячеславівна не з чуток знає, який це біль. Адже вона спочатку втратила батька, а 24 лютого 2022-го попрощалася назавжди зі своєю матір’ю Ганною Іванівною Опанасенко-Сумською. І ось у зірковому сімействі знову сталася сумна подія: на цей раз з життя пішов свекор акторки — батько Віталія Борисюка Микола Петрович.

Ольга Сумська повідомила про смерть свого свекра

Віталій Борисюк і Ольга Сумська виростили акторку
Ольга Сумська повідомила про смерть свого свекра

Публікація з відповідною інформацією з’явилася на особистій сторінці акторки в соціальній мережі Інстаграм. Ольга В’ячеславівна додала фотографію, на якій можна побачити її свекра і виразила свої  глибокі співчуття.

Додамо, що про життя Миколи Борисюка відомо мало, його син, актор Віталій, рідко говорив про своїх батьків. Свекор Сумської працював у галузі сільського господарства, служив у міністерстві, згодом очолював установу, яка контролювала всі сільгоспінститути та технікуми України.

Нагадуємо, що півтора роки тому Ольга Сумська не змогла одразу ж евакуюватися за кордон, так як мала поховати свою матір. Похорони пройшли під свист та гуркіт. Її старша дочка Тоня також не змогла попрощатися з бабусею, адже на той момент знаходилася разом з чоловіком та дітьми в Підмосков’ї. Згодом Ольга В’ячеславівна забрала дочку Ганну та поїхала до Італії, залишивши чоловіка Віталія в Києві.

Хоча сім’я перебувала в розлуці, але активно займалася волонтерством та благодійністю. Зараз родина знову разом і активно гастролює Україною з виставами. До зіркових батьків приєдналася дочка Ганна, яка цього року закінчила навчання в інституті імені Карпенка-Карого.

Про старшу дочку Ольга говорить мало. Зірка спочатку намагалася захистити її від гніву співвітчизників. Однак згодом заявила, що це буде нечесно по відношенню до українців, і особливо тих, хто зараз захищає країну, а тому більше цього робити не буде. Тим часом Паперна знімається в російських фільмах, виходить не червоні доріжки, а доступ до свого блогу українцям обмежила.

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?