Обвів навколо пальця всю країну і втік за кордон слідом за Потапом: фанати були впевнені, що він в Києві

Тільки-но Юрій Горбунов позбавився скандалу, пов'язаного з його фільмом, як в мережі знову почали обговорювати телеведучого. Що сталося на цей раз?

Після початку повномасштабної війни в Україні Катя Осадча евакуювалася на захід країни, звідки і виходила на зв’язок. За офіційною версією, зіркова мама була разом з дітьми у той самий часка як Юрій Горбунов залишився в Києві та шукав заробіток.

Врешті-решт, його влаштували у ранкові ефіри “Сніданку з 1+1”. Телеведучий був добре знайомий з даним форматом, а також має велику фанатську базу, що пояснює швидкість його працевлаштування. Не дивно, що продюсери хотіли бачити його у своїй студії.

Юрій Горбунов розповів, куди зникла його перша дружина
Стало відомо, що Юрій Горбунов втік за кордон

Зірка дав декілька інтерв’ю, в яких розповідав про те, як переживає розлуку зі своєю сім’єю. Зокрема пізніше він також коментував втечу Потапа та Влада Ями, зізнавшись, що не розуміє їхнього вчинку, хоча і не береться засуджувати.

Стало відомо, що Юрій Горбунов втік за кордон

Однак нещодавно з’ясувалося, що Юрій Горбунов на початку війни сам покинув територію України. Згідно інформації, яку надають журналісти Цензор.НЕТ, це ставалося двічі.

Стало відомо, що Юрій Горбунов втік за кордон

1 березня 2022 року 52-річний шоумен разом з двома дітьми – 6-річним Іваном та 2-річним Данилом – вперше залишив Україну. Пізніше 26 березня шоумен виїжджав з України вже наодинці – їздив на елітний іспанський курорт. У розпорядженні преси з’явилися документи молдовських прикордонників.

Також надається інформація, що Юрій Горбунов приїжджав до міста С’Агаро – елітний курорт Коста-Брава в Іспанії. При цьому говориться, що і це була далеко не остання подорож зірки. Однак, пізніше Юрій Горбунов повідомляв про свої поїздки.

Про вищевказані подорожі чоловік не розповідав своїм шанувальникам, а на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являлися публікації, які нібито робилися з України, тож у підписників навіть не з’явилося підозри в тому, що насправді телеведучий може знаходитися далеко за межами батьківщини.

Трохи схожа поведінка була у Влада Ями, який також публікував фотографії, що були зроблені в Україні, але згодом з’ясувалося, що хореограф давно знаходиться в Штатах.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.