Починали з побачень на шоу, закінчили побаченнями в залі засідань: Квіткова не розійшлася з Добриніним мирно

Даша Квіткова вперше за довгий час розповіла про те, що відбувається у її особистому житті, а також чому вона була вимушена звернутися до адвокатів.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін були єдиною парою, які познайомилися під час зйомок “Холостяка”, знаходилися на позиціях головного героя та учасниці, і при цьому продовжили свої стосунки після зйомок саме так, як це пропонує концепція проєкту. Тобто екс-холостяк та переможниця шоу побралися.

Кохання між колишніми учасниками — це рідкісне явище не тільки для української франшизи, але для світової, адже таких пар було всього три. Однак, півроку тому молоді люди повідомили про те, що їхня історія кохання добігла кінця.

Даша Квіткова пояснила, чому звернулася до адвокатів

Даша Квіткова розповіла, чому звернулася до адвокатів

Даша Квіткова та Нікіта Добринін прийняли рішення розлучитися. Реальну причину кризи в стосунках вони не назвали, але запевнили, що заради спільного сина вони будуть спілкуватися, підтримувати зв’язок, а також намагатимуться владнати усі питання мирно та тихо.

Судячи з усього, такої стратегії обидва дотримувалися, поки мова не зайшла про гроші. Нещодавно підписниця запитала у блогерки, чому вона шукала адвокатів, на що отримала неочікувану відповідь: виявляється екс-подружжя не змогло домовитися щодо спільно нажитого майна і вирішує це питання через суд.

Який саме об’єкт нерухомості став проблемою Квіткова не розповіла. Однак, рішення, яке задовільнило б обох, очевидно, немає. Тобто через декілька місяців або років аудиторія дізнається, кому довелося поступитися своїми інтересами за рішенням суду.

Даша Квіткова розповіла, чому звернулася до адвокатів

Варто відзначити, що після 24 лютого Даша евакуювалася за кордон, а от Нікіта залишився в Україні. Зіркова пара жодним чином не видала проблем, через які обидва проходили, ні візуально, ні словесно. При цьому обидва у своїх публікаціях наполягали на тому, що місця подружнім зрадам не було, і нічого такого скандального в їхніх стосунках не відбувалося.

Тому для аудиторії досі залишається загадкою, що саме змусило настільки прекрасно та гармонійну пару прийти до ситуації, коли не залишається виходу і хочеться якомога швидше розлучитися, до того ж маючи спільного спадкоємця, який народився не так давно.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?