“Прийшла до педіатра”: дружина Віктора Павліка Катя Репяхова повідомила про недугу сина – не тільки мовлення

Дружина знаменитого українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова збентежила прихильників новиною про недугу сина. Що ж сталося з 2-річним Михайлом?

Так, відома українська блогерка Катерина Репяхова на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram повідомила, що її 2-річний син Михайло захворів. У хлопчика піднялася температура до 40 градусів, тому батьки відразу повезли дитину на обстеження до педіатрів.

Дружина Павліка зізналася, ще минулого ранку почала помічати, що хлопчик захворів, утім, у нього лише єдиний симптом, тому поки не стало зрозуміло, чим саме хворіє син. Зізналася, що їхній ранок почався далеко не з кави, а з незапланованого візиту до педіатра, де включили вушка, горло та животик.

Віктор Павлік, покинув родину заради нового кохання
Катя Репяхова повідомила про недугу сина

Катерина Репяхова почала помічати, що дитина почала хворіти після відвідання ним дитячого садочка. Утім, 29-річна матуся вважає, що, чим раніше малюк познайомиться з вірусами, тим для нього краще. Тому, наразі подружжя зберігає спокій, продовжує жити та лікувати сина.

Катя Репяхова повідомила про недугу сина

Вдень Михайло під наглядом мами гуляв на свіжому повітрі та уникав будь-якого контакту з іншими дітьми. Далі у хлопчика ввечері знову піднялася температура, що досягла позначки 37,8. Катерина Репяхова вирішила здати нові аналізи сина, щоб виключити інфекцію сечових шляхів, адже інших симптомів у нього немає.

Катя Репяхова повідомила про недугу сина

Нагадаємо, що Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Через рік жінка народила сина Михайла, який став для Віктора четвертим спадкоємцем. Хлопчик на свої 2 роки не говорить, однак після тривалих обстежень лікарі запевнили, що він буде говорити, проте варто приділити час педагогічному розвитку.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.