Зірка ТСН Марічка Падалко розсекретила, що двоє з її трьох дітей навчаються за кордоном: “7, 9 клас в Празі”

Марічка Падалко – справжня зірка каналу 1+1 та ТСН. Без неї вже неможливо уявити ефіри, адже саме Падалко створює якусь неймовірну атмосферу і вміє подавати новини впевнено та спокійно.

Марічка є не лише зірковою ведучою ТСН, а ще й мамою трьох дітей та дружиною нині військового Єгора Соболєва. Саме тому навчання дітей, її особисто та загалом є дуже важливою темою для неї. Варто одразу сказати, що зараз неймовірно велика кількість українських дітей вимушена проходити етап навчання за кордоном. Звичайно, це складно, адже не всі діти морально до цього готові, у багатьох виникають складнощі з комунікацією через різний менталітет, але вибору немає, варто звикати й вчити мову.

Родина Марічки Падалко
Родина Марічки Падалко

Отже, сама Марічка є мамою трьох дітей, які ще навчаються у школі, щоправда, всі в різних класах. В 7,9 та 11-му. Але якщо молодші будуть навчатися у Празі, то старша дитина в Києві. Можливо через своє власне рішення, адже у 16-17 років діти вже зовсім дорослі та мають повне право самостійно приймати рішення щодо свого життя і свідомі батьки прислуховуються до своїх дітей.

Тож, Марічка розповіла хто і де з її дітей буде навчатися, а також стала учасницею конференції UNICEF, адже вона є мамою дітей, які навчаються й  Україні, й за кордоном, а це доволі серйозний і цікавий досвід у наших реаліях.

Марічка стверджує, що дітям доволі важко навчатися не у своєму звичному колі.

“Я, звісно, не можу провести соцопитуванням, але з досвіду моїх друзів – діти-підлітки і їхнє бажання навчатися у своєму колективі – це один з чинників, який повертає сім’ї до України” – розповіла Марічка.

Це стосується і її дітей, адже вони також хочуть навчатися у своєму колі, але поки що вони будуть здобувати освіту в Празі та намагатися звикнути до нинішніх реалій, оскільки війна все ще триває, а холодна осінь та зима все ще попереду. І от якою вона буде, поки невідомо нікому, тому дітям краще одразу мати за кордоном всі необхідні для комфорту умови.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.