Камалія вразила дорогоцінним подарунком дочкам на ювілей: звичайні батьки не можуть собі цього дозволити

Найбагатша співачка України Камалія розповіла, який подарунок вони з чоловіком Мохаммадом Захуром зробили для своїх дочок на їхній день народження.

Двійнят Арабеллу та Мірабеллу Камалія народила у доволі зрілому віці. Що вже казати про Мохаммада Захура, який втретє став батьком, будучи вже давно не молодим чоловіком. Мільярдер запевняв, що він не тисне на дружину з приводу народження спадкоємців, адже в нього були діти і для нього це питання взагалі не було принциповим, – він був готовий жити у цьому шлюбі і без дітей.

Втім, артистка наполегливо вела боротьбу за можливість стати матір’ю. Ця боротьба тривала 10 років. За цей час співачка втратила двох дітей, перенесла операцію та процедуру екологічного запліднення. Врешті-решт, їй вдалося виносити прекрасних дівчат, які отримали після свого народження доволі символічні імена.

Камалія розповіла, що подарувала дочка-двійнятам на день народження

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Камалія розповіла, що подарувала дочка-двійнятам на день народження

6 вересня красуням виповнилося 10 років. І цей прекрасний день вони провели у рідному Києві. Про це нещодавно повідомила Камалія на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ба більше, розкішне свято на батьківщині і стало подарунком батьків для дівчат, адже у весь цей час вони знаходилися у Великобританії, де навчалися та жили, а свій рідний дім здебільшого бачили лише на фотографіях.

Зараз за кордоном мільйони українських біженців з дітьми, але далеко не кожні батьки можуть здійснити цю чисту та добру мрію — повернутися на свій народження додому.

Зазвичай вона влаштовувала для своїх дівчат неймовірні свята. Організовувалося вони здебільшого у палаці, а серед гостей були поважні та впливові люди. Артистка завжди співала для запрошених, що були одягнені у вечірні сукні. Як свято пройшло цього разу достеменно невідомо, адже зірка не поспішає з публікацією кадрів. Втім, дівчата швидко ростуть і цілком можливо, що вже через 4-5 років вони взагалі не захочуть жодних торжеств і будуть зустрічати цей день зі своїми дорогими друзями.

Нагадуємо, що півроку тому Камалія повідомила про розлучення з чоловіком, однак фанати впевнені, що пара насправді не розходиться. З останніх кадрів у соціальних мережах складається враження, що співачка та мільярдер перебувають у стані сильної закоханості та помирилися.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?