Екс-холостячка Ксенія Мішина продемонструвала свою тонесеньку талію і самооцінку: “Як завжди прекрасна”

Акторка Ксенія Мішина вже не вперше викликає бурхливу реакцію в мережі, публікуючи фото стрункої фігури. Зараз Мішина відпочиває в Одесі та навіть тут не втрачає можливості похизуватись талією

Ксенія Мішина – акторка, що стала відомою завдяки своїм ролям в таких українських фільмах, як: “Люксембург, Люксембург”, “Сусідка”, “Гола правда” та ін. А також знімалась у шоу “Холостячка”. Зірка обожнює займатись спортом та часто публікує фото з тренувань у своєму Instagram. Ксенія досягла бездоганної талії та не соромиться ділитись світлинами стрункої фігури у соц.мережах.

Зірка ділиться деталями свого схуднення після вагітності та дає поради підписникам. Як каже Мішина, найважче не схуднути, а продовжувати тримати себе у формі. Зараз акторка переглянула своє ставлення до жорстких дієт, бо раніше, за її словами, це була одержимість. Наразі Ксенія не зациклюється на цифрах, що показують ваги, її основна формула успіху – регулярна фізична активність та здорова їжа.

Ксенія Мішина часто публікує фото у відкритому одязі та кожного разу це стає темою для обговорення №1. Нещодавно акторка стикнулась з величезною хвилею хейту, через вбрання. Першого вересня Мішина опублікувала допис, на якому позує разом із сином, що йде у п’ятий клас. Вбрана Ксенія у чорний топ з довгим рукавом та класичні штани. На фото можна побачити прес акторки, саме це й обурило багатьох користувачів. Як висловлюються коментатори, відкритий живіт на фото є чимось непристойним та порушує дрес-код “Дня знань”. На хейт Мішина відреагувала та надала відповіді декільком людям особисто. Свою позицію Ксенія не змінила та вважає, що образ безпідставно викликав таку бурхливу реакцію серед юзерів Інтернету.

Екс-холостячка Ксенія Мішина продемонструвала свою тонесеньку талію
Екс-холостячка Ксенія Мішина продемонструвала свою тонесеньку талію

Зараз акторка проводить час в Одесі, як каже Мішина:

“Просто їду, насолоджуюсь. Я в найулюбленішому, найпрекраснішому місці на землі. Гарний настрій, роботи немає – значить треба відпочити”.

І тут Мішина не втрачає нагоди похизуватись струнким селфі у дзеркалі

Екс-холостячка Ксенія Мішина продемонструвала свою тонесеньку талію
Екс-холостячка Ксенія Мішина продемонструвала свою тонесеньку талію

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.