Потап не прийшов на сольник Каменських, а вона видалилася зі сторінки чоловіка і полишила його відповіді

Потап та Настя Каменських знову заінтригували мережу імовірним розлученням і, ба більше, спровокували чутки своїми підозрілими діями. Що відбувається?

Вперше чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа почали ширитися після повномасштабного вторгнення. Коли артистка повернулася додому, а її чоловік не поспішав цього робити, і доволі довго, аудиторія почала шукати причину такої поведінки. Як ніяк, далеко не кожному чоловіку просто відпустити кохану дружину у місце, де ведеться війна.

Втім, незабаром обидва спростували дану інформацію. Хоча в своєму інтерв’ю Настя Каменських не заперечувала, що її чоловіку непросто і йому потрібен час, щоб переналаштуватися. Мовляв, на взаєминах це також відобразилося.

Потап та Настя Каменських спровокували чутки про розлучення

Настя Каменських із чоловіком Потапом
Потап та Настя Каменських спровокували чутки про розлучення

Пройшли місяці перш, ніж в мережі знову пронеслася новина про імовірний розрив. На цей раз зірки не знаходяться в розлуці, але їхня поведінка наштовхує на думку, що у пари як мінімум не все гаразд.

Потап через два дні після сольного виступу своєї зіркової дружини у Палаці “Україна” в Києві висловився про її концерт. Він також не забув про активне посилання на сторінку Насті Каменських, але вона прибрала позначку. Співачка проігнорувала публікацію, не поставивши лайк і навіть не залишивши коментар, як робила це раніше, коли Потап ставив відмітки у своїх публікаціях.

Потап та Настя Каменських спровокували чутки про розлучення. Скріншот особистої сторінки Потапа

Як зазначає редакція сайта ТСН, Потапа серед присутніх у залі гостей на концерті не було.

Примітно, що раніше пара постійно взаємодіяла в соціальних мережах. Вони створювали спільний контент, тішили фанатів романтичними фотографіями, розповідали про кохання одне до одного. Також існував влог. Втім, зараз в них майже немає такого контенту, і ба більше, подружжя навіть не взаємодіє у коментарях.

Декілька місяців тому Настя Каменських пояснила, що мовляв, не зобов’язана транслювати своє особисте життя на своєму акаунті. Втім, для підписників дійсно дивно виглядає змінах моделі поведінки артистки, яка раніше робила це з великим задоволенням.

Схожі статті

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.