На кого Захур проміняв екс-дружину Камалію? Мільярдер обрав ту, яка з’явилася в його житті набагато раніше

Найбагатша співачка України Камалія ще 2 роки тому була неймовірно щаслива у своєму шлюбі, хизувалися коханим чоловіком і навіть не підозрювала, що на неї чекає далі.

Протягом свого шлюбу довжиною в 20 років Камалія та Захур дали безліч ексклюзивних інтерв’ю, в яких розповідали про свій побут, хобі, розваги, традиції, а також стосунки з найближчими родичами. Так, під час однієї  з таких розмов з журналістами Мохаммад зізнався, що в нього є діти від попереднього шлюбу — Арман і Таня. І якщо хлопець доволі легко і швидко знайшов спільну мову зі своєю мачухою, то його дочка, яка всього на 4 роки молодша за співачку, не змогла цього зробити. Їй не вдалося подружитися з жінкою і через 20 років ця ситуація так і не змінилася.

На кого Захур проміняв екс-дружину Камалію

Камалія приїхала до України з-за кордону разом із екс-чоловіком
На кого Захур проміняв екс-дружину Камалію

2022-го Камалія та її чоловік розповіли журналістам, що співачка постійно свариться з падчеркою, яка прийняла їх у себе у Великобританії. Причина — війна. Хоча Таня Захур не підтримує дії російської федерації, її матір — росіянка, і саме це провокувало жінок на постійні конфлікти, так як Камалія у своїх публікаціях на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нелестиво відгукувалася про жителів росії.

Бізнесмен став на сторону своєї дочки і не підтримав дружину. Через півроку зірка повідомила, що вони розлучаються і не стала приховувати, що велику роль у цьому питанні зіграла ситуація, в якій Мохаммад Захур поставив примхи своєї дочки вище, ніж розбите серце коханої дружини.

На кого Захур проміняв екс-дружину Камалію

Таня — непублічна людина. Вона тримає свою клініку краси у Лондоні, будує бізнес, має розкішний будинок і коханого чоловіка. Про співачку вона ніколи не говорила публічно, не давала жодних інтерв’ю і навіть доволі стримано поводиться в соціальних мережах.

На відміну від свого рідного брата, вона не захотіла жити в Україні і пов’язала себе з індустрією краси в Європі. Особистість її матері досі залишається загадкою, адже раніше фанати вважали, що вона взагалі пакистанка. Таке враження склалося через коментар підприємця про те, що його батьки слідували традиціям, коли одружували його, а тому до невістки були сильно прив’язані.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.