Аліна Гросу зізналася про дитину, яка з’явилася незабаром після її весілля з Комковим: малюка приховували

Знаменита українська співачка Аліна Гросу розповіла про дитину свого колишнього чоловіка Олександра Комкова. Як так сталося, що у нього з'явився малюк та коли?

Хоча Аліна Гросу досить молода та успішна, в неї за плечима вже є досвід невдалого шлюбу. Декілька років тому дівчина розлучилася з молодим обранцем Олександром Комковим. Їхній союз протримався лише півроку.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу зізналася про дитину

Після розкішного весілля в Тоскані пара займалася облаштуванням своєї квартири, ремонтом, як раптом повідомила про повний розрив. Аліна навіть не намагалася приховати усієї ситуації. За її словами, коханий попросив у неї перерви в стосунках, а сам тим часом намагався ініціювати роман з іншої.

Коли ж чоловік потерпів невдачу, то хотів повернутися назад, але дружина його вже не прийняла.

Аліна Гросу зізналася про дитину

Колишній чоловік Аліни Гросу
Аліна Гросу зізналася про дитину

Вже через декілька місяців після розлучення Аліна зійшлася з російським актором Романом Полянським. Їй неодноразово ставили це у провину. Мовляв, не кохала свого чоловіка, якщо так швидко змогла переключитися на іншого. Деякі представники аудиторії взагалі припускали, що імовірно Аліна могла сама зрадити чоловіку, зважаючи на настільки стрімкий розвиток стосунків з Полянським.

В ранковому ефірі на телеканалі “1+1” Аліна Гросу розповіла Стасі Ровінській, що насправді у її чоловіка є маленька дитина та дружина. Дане інтерв’ю прозвучало 2 роки тому. Тобто після розлучення пройшло зовсім небагато часу. Імовірно Комков одразу ж вступив у нові любовні взаємини і вже за декілька місяців його нова кохана завагітніла.

Особиста сторінка Олександра в соціальній мережі Instagram закрита. Тому звичайні користувачі не можуть подивитися на його життя через екран. Звісно, про дитину він не говорив ні слова у своєму інтерв’ю. До речі, Комков лише раз прокоментував усе, що відбулося з ним та Аліною Гросу і спростував її слова, що саме він був ініціатором розставання, заявивши, що це було обопільне рішення. Тож зараз його малюку мінімум 2 рочки.

Тим часом Аліна Гросу поки що не поспішає заміж і не говорить про майбутнє поповнення в її власній сім’ї.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.