Остапчук зраджував? Колишня шоумена Горняк викрила чоловіка та з часом дізналася усю правду про їхній шлюб

Колишня дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк назвала дату, коли святкує офіційне розлучення з шоуменом, натякнувши, що у шлюбі була зрада.

4 жовтня український шоумен Володимир Остапчук щасливий з новою 23-річною дружиною Катериною Полтавською відзначив першу річницю стосунків. Утім, що цікаво, після даної новини друга колишня дружина чоловіка, нотаріус Христина Горняк приголомшила публіку зізнанням, що саме в цей день виповнився рік її офіційного розлучення з Остапчуком.

Користувачі соціальної мережі Instagram розуміють, що це не може бути звичайним збігом обставин, оскільки до початку стосунків Володимир та Катерина познайомилися, і ми розуміємо, що це відбулося в шлюбі з Горняк, потім деякий час вони спілкувалися, ходили на побачення, а вже потім прийшов стан закоханості та пропозиція офіційних зустрічань.

Нова обраниця Остапчука: на кого шоумен проміняв Христину Горняк
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

І хоча нотаріус Христина Горняк зізналася, що ніколи не ловила колишнього на зраді, деякі фани переконані, що сама жінка новим дописом, де зазначила, що власна інтуїція її не підвела натякнула, що нині дізналася усю правду про їхній шлюб.

Юристка підкреслила, що 4 жовтня вона святкує день, коли офіційно стала незаміжньою жінкою та пожартувала, що готова в подарунок отримати 50% спільного майна, яке не поділила з Остапчуком, адже на перемовини він не йде. До речі, шоумен відновив ремонти в цьому будинку та збирається до нього переїжджати з новою дружиною.

Горняк викрила чоловіка та з часом дізналася усю правду про їхній шлюб

Схоже, що без залучення адвокатів та суду в даному серйозному питанні Христині не розібратися, оскільки Володимир не має намірів віддавати частину майна колишній дружині й взагалі вирішувати щось мирно та без публічних скандалів.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.